Programmer » Utilities » Hurtigere PC

BootRacer download

Download BootRacer gratis her

En computer, der bare ikke starter hurtigt nok op, er noget af det mest frustrerende, man kan opleve disse moderne tider. Specielt hvis man bare lige skal ind og tjekke noget hurtigt, så bliver det hurtigt drøjt at skulle vente flere minutter på en gennemført opstart.

Heldigvis er der nu rigtige gode stykker software på markedet, der kan hjælpe dig med at få din computer på rette spor, så den i hvert fald bare starter en smule hurtigere op.  

Få styr på din boot up time

Efter nogle års brug, så starter ens computer bare ikke så hurtigt op, som den gjorde, da den var ny. Det er typisk fordi, du installerer programmer og andre sager på din computer, og de vil rigtig gerne alle starte op med computeren. Men det betyder også, det tager længere tid at få et hurtigt windows boot. 

Derfor er noget af det første BootRacer gør, er at lave en test ved at genstarte din pc, for at se, hvad der starter op, og hvor meget det forsinker din computer. Så vil du få en liste, hvor du kan se det hele præcist, og hvad du kan overveje at deaktivere fra start af.

Få overblikket over dine bootups

BootRacer samler hele tiden information omkring din bootime, når du bruger din computer. Det vil sige over tid, får du nogle solide statistikker over de ændringer, der sker på dit system. Således kan du altid holde styr på, om nye programmer starter op, når de ikke skal, og stoppe dem i at gøre det, så din computer kan boote hurtigere. 

Det er vigtigt at man ofte går ind og for tjekket sådan noget, hvis man gerne vil have sin computer til at starte op hurtigt og smooth. 

Lidt akavet men old school design

Det er ret tydeligt, BootRacer ikke er et program udviklet for nylig. Med sine clunky animationer og interfaces, er det ikke ligefrem en dans på roser at navigere rundt i det. Men farvemæssigt er det beroligende og behageligt at beskue. 

På trods af den trælse navigation i programmet, fungerer det i bund og grund nu som det skal. Den udfører sine tests, giver dig akkurate beskrivelser og hjælper dig med at løse dine problemer. Kan man leve med noget, der er en smule outdated så er alt godt. 

Alternativ software

En anden måde at optimere sine computers ydeevne er ved at rydde op i unødvendige filer, der hober sig op. Det kan et program som Clean Space let klare for dig. Clean Space går dybt ned i dit system for slette gamle cache-filer, logs og filer fra allerede slettede programmer for at frigive en god mængde plads på dit system. Clean Space kan downloades gratis her

Konklusion

BootRacer, på trods af sine designmæssige mangler, er et ret solidt stykke software, der virkelig kan forbedre din startup speed betydeligt efter bare én enkel scanning. Hvis du er træt af langsomme computere som de fleste af os, så kan BootRacer kun anbefales på det varmeste.

Download BootRacer 7.83 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
317

Version
7.83

Tilføjet
28-11-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
20 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Greatis Software
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
317
Version
7.83
Tilføjet
28-11-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
20 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
29-04-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Greatis Software
0 0 1

Afinstallering af BootRacer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere BootRacer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find BootRacer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle BootRacer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.