Programmer » Utilities » Diverse utilities

ZenKEY download

Arbejd hurtigere og mere effektivt med ZenKEY til Windows. Før du downloader programmet, som er gratis, kan du læse vores anmeldelse her.

ZenKEY er et gratis, open-source program til Windows, som påstår at kunne effektivisere din tid foran computeren via tastestryk. Da det er et rigtigt populært og gratis program, har vi selvfølgelig taget et kig på det for at se, om ZenKEY virkeligt er din tid værd. Testen er sket på en computer med Windows 7 64-bit.

Som allerede nævnt, så kan ZenKEY hjælpe dig med at kontrollere din computer via tastetryk - eksempelvis kan man åbne et program eller centrere et vindue. Det lyder alt sammen smart, men brugerfladen er simpelthen fyldt med en masse avancerede kommandoer, som den normale bruger ikke har brug for, og ZenKEY introducerer dig ikke til nogle af dem. Udover det, så oplever vi en fejlbesked hver gang, at vi vil bruge det indbyggede værktøj til at konfigurere programmet efter vores personlige smag.

ZenKEY er et interessant program, som desværre ikke kommer særligt langt med sin nuværende brugerflade. Hvis du absolut stadig vil give det et forsøg, så anbefaler vi dig at læse den medfølgende hjælpefil først.

Download ZenKEY 2.4.17 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
677

Version
2.4.17

Tilføjet
21-11-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
2.6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
ZenCODE
Detaljeret information
Downloads
677
Version
2.4.17
Tilføjet
21-11-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
2.6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
ZenCODE
3 0 2
100 kr

Afinstallering af ZenKEY

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere ZenKEY fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find ZenKEY, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle ZenKEY være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.