Programmer » Utilities » Diverse utilities

VirtualBox download

Download VirtualBox gratis her og få et godt alternativ til Parallels.

VirtualBox er en virtualizer til x86-hardware. Rettet mod servere, desktop og indlejret brug, er det indtil videre den eneste professionelle kvalitetsløsning, som også er Open Source Software.

Nogle af de funktioner du får med i VirtualBox er:

-          Modularitet. VirtualBox har et yderst modulært design med veldefinerede interne programerings brugerflader og et klient/server-design. Dette gør det nemt at styre det fra flere brugerflader på én gang: for eksempel, kan du starte en virtuel maskine i en typisk GUI og derefter kontrollere maskinen fra kommandolinjen, eller eventuelt eksternt. VirtualBox leveres også med et fuldt Software Development Kit. Selvom det er Open Source Software, behøver du ikke at hacke kilden for at skrive en ny brugerflade til VirtualBox.

-          Konfigurationsindstillingerne af de virtuelle maskiner er gemt i XML og er uafhængige af de lokale maskiner. Definitionen af virtuelle maskiner kan derfor let porteres til andre computere.

VirtualBox bliver aktivt udviklet med hyppige udgivelser og har en stadigt voksende liste over funktioner, der understøtter gæste operativsystemer og platforme det kører på. VirtualBox er et fællesskabsprojekt der bakkes op af et dedikeret firma: alle opfordres til at bidrage, men Oracle sikrer at produktet altid opfylder de professionelle kvalitetskriterier.

Download VirtualBox 5.0.10 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.110

Version
5.0.10

Tilføjet
11-11-2015
Kompatible systemer
Windows, OSx, Linux

Størrelse
112 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Oracle
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
1.110
Version
5.0.10
Tilføjet
11-11-2015
Kompatible systemer
Windows, OSx, Linux
Størrelse
112 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Oracle
0 0 1

Afinstallering af VirtualBox

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere VirtualBox fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find VirtualBox, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle VirtualBox være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.