Programmer » Utilities » Diverse utilities

ParetoLogic Privacy Controls download

ParetoLogic Privacy Controls lover at slette følsomme oplysninger på din computer, herunder browserdata. Download en gratis demo og læs vores anmeldelse her.

Her anmelder vi ParetoLogic Privacy Controls, et gratis program til at slette oplysninger på din computer, såsom internethistorik, midlertidige filer og lignende. Vi har ikke tidligere været vild med ParetoLogics andre produkter, så det bliver spændende at se, om de endeligt har lavet noget, som er din tid værd.

Installationen forløb uden problemer, og det var muligt at vælge, om ParetoLogic Privacy Controls selv skal køre ved opstart eller ej. Brugerfladen ligner meget ParetoLogics andre produkter, og da du reelt kun kan scanne og ikke fjerne noget med demoversionen, skal du faktisk punge ud med hele cirka 160 kroner for at få adgangen til programmets funktionalitet - en høj pris for et så simpelt program.

I vores test fandt ParetoLogic Privacy Controls 1101 resultater i følgende kategorier: Windows cache og historie, internethistorik, email-filer og historik i tredjepartsprogrammer. Da vi fornyligt har slettet alt data i alle installerede browser, er vi ikke helt sikre på, hvad disse resultater er, og email-filerne var bare information om den sidste bruger i Outlook Express. Alt i alt, altså filer som ikke rigtigt betyder noget for den almindelige bruger.

ParetoLogic Privacy Controls er langt fra et program, som alle har et behov for at bruge, men hvis du vil prøve det alligevel, så anbefaler vi, at du prøver den gratis demoversion først.

Download ParetoLogic Privacy Controls 3.2.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
736

Version
3.2.0

Tilføjet
09-01-2014
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
2.1 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
ParetoLogic
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
736
Version
3.2.0
Tilføjet
09-01-2014
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
2.1 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
28-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
ParetoLogic
0 0 1

Afinstallering af ParetoLogic Privacy Controls

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere ParetoLogic Privacy Controls fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find ParetoLogic Privacy Controls, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle ParetoLogic Privacy Controls være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.