Programmer » Utilities » Diverse utilities

NexusFile download

NexusFile er et gratis program, der forsøger at konkurrere med Windows’ egen stifinder. Læs anmeldelsen og download det her.

Vi har tidligere kigget på fremragende applikationer fra udvikleren xiles, herunder NexusImage og NexusFont. Denne gang har vi taget et kig på NexusFile til Windows, et gratis program for dem der leder efter noget endnu bedre til at håndtere filer med end Windows Stifinder. Installationen består helt enkelt af at udpakke den downloadede ZIP-fil et valgfrit sted på computeren - derfor kan man også tage NexusFile med sig på en USB- nøgle.

Selve brugerfladen, som består af en sort baggrund med tekst og ikoner i forskellige farver, imponerede os ikke særlig meget - det skal dog siges, at mange af disse ting kan personliggøres inde i programmets indstillinger. Desværre findes der ikke en hjælpeguide på udviklerens hjemmeside. Da NexusFile også minder enormt meget om et FTP- program, er målgruppen nok de mere erfarne brugere, som er interesseret i et hav af funktioner - dem er der dog også masser af, herunder hurtigt at kunne tilgå mapper med genvejstaster, FTP-support, samt mulighed for at arbejde med ZIP, RAR og så videre.

Alt i alt, så er vi altså ikke begejstret for programmets brugerflade. Da der samtidigt heller ikke eksisterer en form for manual til nye brugere, kan vi kun anbefale mere erfarne brugere at prøve NexusFile.

Download NexusFile 5.3.3 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
661

Version
5.3.3

Tilføjet
27-10-2013
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
3.3 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Xiles
Detaljeret information
Downloads
661
Version
5.3.3
Tilføjet
27-10-2013
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
3.3 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Xiles
5 0 2

Afinstallering af NexusFile

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere NexusFile fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find NexusFile, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle NexusFile være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.