Programmer » Utilities » Diverse utilities

MyKeyFinder download

Mangler du serienummeret til et computerprogram? Hvis svaret er ja, så kan du prøve programmet MyKeyFinder til Windows, som scanner din computer efter serienumre til alt din software. Prøveversionen kan downloades gratis!

Når man køber et stykke software, så får man sommetider et serienummer, som man skal bruge til at aktivere computerprogrammet med. Desværre kan det jo ske, at man har mistet nogle af ens gamle serienumre, som man har købt gennem tiden, hvis man eksempelvis har smidt nogle af ens papirer væk eller hvis man måske har skiftet e-mail-adresse på et tidspunkt.

Hvis du er stødt ind i lige præcis det problem, at du også står og mangler et serienummer, så kan det være, at du skal overveje at downloade MyKeyFinder til Windows. Den fulde version koster penge, men der er også en gratis prøveversion, som man kan teste.

Installation og tilgængelighed

Her på Download.dk tester vi hele tiden en masse software, så vi kan anbefale alle de bedste programmer til vores mange brugere. Derfor har vi selvfølgelig testet prøveversionen af MyKeyFinder for at se, om det er et program, som er værd at downloade. Vi foretog vores test af programmet på en computer med Windows 11 Home installeret.

I vores test var MyKeyFinder super simpelt at installere. Man henter bare installationsfilen og trykker på næste-knappen. Hvis man ønsker at installere programmet et bestemt sted på computeren, så skal man dog selvfølgelig huske at specificere dette. Når installationen er færdig, så skal man oplyse ens navn og e-mail-adresse for at aktivere prøveversionen af programmet.

MyKeyFinder er ikke oversat til dansk, så man bliver nødt til at bruge programmet på engelsk. Programmet er dog nemt at komme anvende, så umiddelbart vurderer vi det ikke som et kæmpe problem, at der ikke er en dansk oversættelse. Derudover er MyKeyFinder desværre kun til Windows, så hvis man bruger Mac eller Linux, så kan man desværre ikke bruge programmet. Til gengæld kan du dog vælge at kigge efter en masse andre gode programmer her på vores hjemmeside. Tjek fx alle vores Mac-programmer ved at klikke her.

Brugerflade og funktioner

Brugerfladen i MyKeyFinder har er meget moderne og lækkert look med lilla farver, og vi synes, at programmet er overskueligt og enkelt at bruge. Når man åbner programmet for første gang, så behøver man ikke gøre noget som helst, for MyKeyFinder går automatisk igang med at scanne hele computeren for serienumre. Det kan eksempelvis være serienummeret til Windows og mange af de installerede programmer på computeren.

Når MyKeyFinder er færdig med at scanne computeren for serienumre, så er der en lang og overskuelig liste med alle serienumrene, som man kan rulle igennem med musen. Man kan også manuelt tilføje serienumre, hvis man har lyst til det. Det er smart, at programmet har en funktion, så man hurtigt og nemt kan udskrive en liste med alle serienumrene eller eksportere dem til et PDF-dokument. Så kan man nemlig gemme sine serienumre og tage en backup af dem, så man har dem liggende til et senere tidspunkt, når man skal bruge dem. Man kan endda beskytte dokumentet med en kode, så andre ikke kan åbne det. Smart!

Det er dog tydeligt, at udvikleren meget gerne vil have, at man skal købe den fulde version, hvilket selvfølgelig er fair nok, men vi synes også, at det gør, at prøveversionen til tider er lidt irriterende at bruge. Man kan eksempelvis ikke lukke programmet, uden der kommer et pop-op-vindue hver eneste gang, som spørger, om man vil købe den fulde versionen. Derudover er der også nogle funktioner, som ikke er tilgængelige i prøveversionen, hvilket du kan læse mere om længere nede her på siden.

Begrænsninger i prøveversionen

Da vi testede gratis-udgaven af MyKeyFinder, der lagde vi mærke til to forskellige funktioner, som vi ikke havde adgang til. Den ene er WLAN-password-funktionen, som ifølge udvikleren kan bruges til at scanne efter Wi-Fi-koder. Vi synes dog umiddelbart, at det virker lidt mærkeligt at tage penge for sådan en funktion, for man kan sagtens finde koden til ens trådløse netværk på Windows uden at installere noget som helst. Man kan nemlig finde den ved at gå ind i computerens kontrolpanel. Der er endda en super simpel guide inde på Microsofts hjemmeside, som viser, hvordan man gør, og den kan du finde ved at klikke på dette link.

Desuden er der også en funktion til at scanne eksterne harddiske, men denne funktion kan man heller ikke bruge i prøveversionen. Da vi ikke har haft fingre i købsudgaven af MyKeyFinder, så har vi desværre ikke haft muligheden for at teste denne funktion, men på udviklerens hjemmeside står der, at denne funktion er brugbar, hvis ens Windows-installation er beskadiget.

Konklusion

Hvis du simpelthen ikke kan finde et serienummer til et af de programmer, som du har installeret på computeren, så er MyKeyFinder umiddelbart er fint lille program, som du måske kan bruge til at løse dit problem. Programmet scanner automatisk hele computeren, når man åbner det, og brugerfladen er simpel og nem at finde ud af.

Vi kan dog umiddelbart ikke se nogen som helst grund til at købe den fulde version. Det er blandt andet fordi, at udvikleren reklamerer for, at den fulde version kan bruges til at scanne ens computer efter Wi-Fi-passwords, men man behøver slet ikke et program for at finde koden til ens trådløse netværk. Det kan man gøre inde i kontrolpanelet i Windows. Længere oppe her på siden kan du finde et link til en guide på Microsofts hjemmeside, som viser, hvordan man gør.

Det er dog smart, at man med MyKeyFinder kan eksportere en liste med alle ens serienumre til et PDF-dokument. Så kan man nemlig gemme en backup af serienumrene, og så kan man finde dem frem igen på et senere tidspunkt, hvis man en dag står og mangler et serienummer, når man skal geninstallere et program eller vil installere det samme program på en ny computer.

Download MyKeyFinder 2022 (11.08) her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
227

Version
2022 (11.08)

Tilføjet
19-07-2022
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
28.4 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Abelssoft
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
227
Version
2022 (11.08)
Tilføjet
19-07-2022
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
28.4 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
16-05-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Abelssoft
0 0 1

Afinstallering af MyKeyFinder

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere MyKeyFinder fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find MyKeyFinder, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle MyKeyFinder være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.