Programmer » Utilities » Diverse utilities

Hard Drive Eraser download

Hard Driver Eraser til Windows kan permanent slette dine filer, så det er umuligt at få dem tilbage. Programmet er gratis at downloade.

Hard Drive Eraser, som er gratis til Windows, er et værktøj, som kan hjælpe dig med at slette dine dokumenter, billeder og filer for evigt. Når man sletter noget normalt i Windows, kan man stadig gendanne det i de fleste tilfælde, hvilket er derfor, at Hard Drive Eraser i stedet overskriver harddisken flere gange med ubrugeligt data - i sidste ende skulle det gerne betyde, at dine data aldrig dukker op igen. 

Brugerfladen er utroligt simpel. På venstre side kan du vælge hvilket drev, som skal formateres, mens du på højre kan vælge mellem forskellige filsystemer og formateringsmetoder. Hvis du er helt uvidende omkring disse begreber, anbefaler vi dig at kigge på denne hjælpeside. Vi lavede en test på et 4 GB USB-stik, og da processen tog mere end en time, er det altså en meget tidskrævende proces.

Her på siden synes vi, du skal huske på, at Hard Drive Eraser ikke er et program for alle - med mindre at du har nogle ekstremt vigtige filer, så er der simpelthen ikke grund til at overskrive din harddisk hverken 10 eller 35 gange. Måske ville det give mening, hvis du skulle sælge din computer til en anden, og dermed gerne ville sikre dine data, men ellers er det absolut ikke nødvendigt for den normale bruger.

Alt i alt, så er Hard Drive Eraser et rigtigt godt program, som vi anbefaler til alle vores brugere, der leder efter denne type værktøj. Vi prøvede programmet på en PC med Windows 7 64-bit.

Download Hard Drive Eraser 2.0 her

Screenshots

Detaljeret information
Brugernes Vurdering
5
Klik her for at afgive din egen stemme

Downloads
4.766

Version
2.0

Tilføjet
10-12-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Hard Drive Eraser
Detaljeret information
Downloads
4.766
Version
2.0
Tilføjet
10-12-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
18-05-2017
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Hard Drive Eraser
5 0 2

Afinstallering af Hard Drive Eraser

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Hard Drive Eraser fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Hard Drive Eraser, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Hard Drive Eraser være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.