Programmer » Utilities » Diverse utilities

Dashlane (Mac) download

Download Dashlane password manager gratis her og husk kun ét password fremover.

Dashlane er det bedste password manager software der findes. Så simpelt er det.

Vi tænkte først at et password manager program, til at huske ens passwords, var overflødigt når de fleste browsere allerede husker den slags ting når man vil logge sig ind på diverse sider. Men Dashlane overraskede os meget positivt ved at være mere end bare endnu et password manager program. Dashlane gør det simpelt og sikkert at huske alle dine passwords.

Du skal nemlig fremover kun huske ÉT Masterpassword. Det password må du til gengæld aldrig glemme, for så får du ikke adgang til dine data igen, som er gemt af de andre passwords du måske har glemt.

Så find på et Masterpassword du ALDRIG glemmer.

Passwords i Dashlane er krypteret med AES-256, der er bestemt til at være en krypteringsstandard af den amerikanske regering.

Programmet har en flot brugerflade. Meget moderne og professionelt design og med tydelige knapper i grønne farver. Der er en overskuelig liste over de vigtigste funktioner i Dashlane i venstre side.

Udover at huske passwords er der også en automatisk formfiller, som husker dine personlige oplysninger, så du aldrig mere skal udfylde dem på nettet.

Det samme gælder når du handler på nettet. Her kan Dashlane også huske dine betalingsoplysninger, som selvfølgelig er gemt og krypteret i Dashlane og derfor kan du sikkert og trygt handle på nettet uden at skulle taste de samme oplysninger ind hver gang.

Du kommer aldrig igen til at skulle trykke på ”Glemt password” med Dashlane. Programmet skal nok huske dem for dig, hvis du har valgt at siden skal være med på huskelisten, og hvis du glemmer det, kan du altid gå ind i huskelisten i Dashlane og finde det frem med dit Masterpassword.

Som sagt blev vi meget positivt overraskede over Dashlane password manager, da det kan meget mere end vi forventede og da det er den slags nødvendigheder med kun at huske et password, som er kommet for at blive. Selvom Dashlane ikke findes på dansk vil vi alligevel give det topkarakter.

Bruger du Windows, så klik her.

Download Dashlane (Mac) 3.0.7.74559 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
773

Version
3.0.7.74559

Tilføjet
02-12-2014
Kompatible systemer
OS X

Størrelse
0.9 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Dashlane
Detaljeret information
Downloads
773
Version
3.0.7.74559
Tilføjet
02-12-2014
Kompatible systemer
OS X
Størrelse
0.9 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Dashlane
5 0 2

Afinstallering af Dashlane (Mac)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Dashlane (Mac) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Dashlane (Mac), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Dashlane (Mac) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.