Programmer » Utilities » Disk oprydning

YAC – Yet Another Cleaner download

YAC giver dig en masse værktøjer til at rense og optimere din computer så den altid bevarer maks ydeevne. Programmet kan du downloade helt gratis nedenfor.

Vi har testet YAC på vores Windows 7 computer, hvor vi blev meget begejstrede over, hvor effektivt det er. Det første programmet gør er at køre en skanning og optimering af dit system første gang du åbner programmet, hvor du efterfølgende har mulighed for at fikse de forskellige problemer der må være.

Efter, at programmet var blevet færdig med skanningen begyndte vi at ligge mærke til brugerfladen og her bliver det rigtig godt. Hele programmets design er meget moderne og gennemsigtigt, hvilket yder til et gennemført layout, der gør det nemt for uerfarne brugere at benytte programmet. I venstre side finder du en menu med samtlige funktioner og værktøjer, hvor hver enkel side indeholder en masse drop-down menuer med forskellige indstillinger til din browser og dit system.

Hvor længere tid vi brugte på YAC jo mere blev vi klar over at dette program er guld værd. Programmet er så simpelt at alle kan bruge det samtidig med, at det er så effektivt, at det nemt kan udkonkurrerer mange af de programmer man betaler for. Derved kan YAC klart anbefales, hvis du vil rense eller optimere din computer i en fart uden, at du behøver at betale noget for det.

Bemærk: Vi har desværre ikke længere et link til download af dette program.

Download YAC – Yet Another Cleaner 5.4.88 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.052

Version
5.4.88

Tilføjet
30-10-2014
Kompatible systemer
Windows XP, 2003, Vista, 2008, 7 & 8

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Woodtale Technology
Detaljeret information
Downloads
2.052
Version
5.4.88
Tilføjet
30-10-2014
Kompatible systemer
Windows XP, 2003, Vista, 2008, 7 & 8
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-04-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Woodtale Technology
3 0 3

Afinstallering af YAC – Yet Another Cleaner

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere YAC – Yet Another Cleaner fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find YAC – Yet Another Cleaner, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle YAC – Yet Another Cleaner være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.