Programmer » Utilities » Disk oprydning

Wise Disk Cleaner download

Download Wise Disk Cleaner (dansk) gratis her

Er din computer ved at være lidt for langsom til din smag? Der er ikke nogen, der synes det er sjovt, at skulle arbejde med en computer, der bare ikke kan trække sin egen vægt mere efter årenes gang. Men typisk er det ikke dit hardware, den er gal med. 

Ret ofte hænger det sammen med, du har for mange overflødige og ubrugelige filer på dit system, der stjæler en stor mængde af dit systems ydeevne. Ved at bruge et program som Wise Disk Cleaner, kan du rense ud i disse filer og nyde fordelene af at have et mere effektivt og ryddeligt system. 

Rens ud i det overflødige

Når du har installeret Wise Disk Cleaner og åbner det for første gang, så skal du udføre en lille og hurtig scanning af dit system. Programmet vil dernæst søge de steder, hvor ubrugelige filer typisk hober sig op. Dernæst vil du få en liste med alle de ting, programmet har fundet. 

Du kan dernæst gå i gang med at slette dem. Bare rolig, de filer programmet finder, er ikke vigtige for dit system. De er som sagt ubrugelige, og det eneste der sker, ved at slette dem, det er din computer bliver hurtigere. 

Hvis du er en avanceret bruger, kan du også selv indstille programmet til at søge og rense specifikke steder. På den måde kan du optimere din rensning fuldt ud.   

Simpelt design med flair

Wise Disk Cleaner har et rigtig lækkert og overskueligt design. Med en stor brugerflade er det nemt at danne overblikket over de diverse funktioner, og hvad de kan gøre. I toppen har du 4 sektioner illustreret med store ikoner. Herunder finder du diverse funktioner til at rengøre dit system, diskfragmentering etc. Når man navigerer ind i de diverse sektioner, ændrer brugerfladen sig til dine behov, så det er nemt at holde fokus på den opgave, man er i gang med at løse. 

Når man så kigger på det kunstneriske, så er det simpelt og ligetil. En fin og naturlig kombination af farverne blå og hvid sørger for, de vigtige ting i de forskellige sektioner, bliver highlightet og sat i fokus. Generelt er alt her meget velbalanceret og behageligt at bruge som konsekvens af dette. 

Alternativ software

Der findes mange af denne type software på markedet disse dage. Alle er blevet meget mere fokuserede på at holde deres systemer ved lige og i tip top stand, så det giver sådan set god mening. Her kommer det et bud på et andet stykke software, der også er værd at prøve. 

CCleaner er et solidt lille stykke software, der kan gå ind og grundigt rense dit system for overflødige filer. Det er let at bruge og leverer stærke resultater på blot få minutter. CCleaner kan downloades gratis her.

Konklusion

Wise Disk Cleaner er et stærkt og solidt program, der kan forbedre ydeevnen på din PC. Ved at rydde op i mange af dine overflødige filer sikrer du dig derfor en mindre rodet PC, der kan yde mere. Det kan kun anbefales.

Download Wise Disk Cleaner 10.2.6 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.950

Version
10.2.6

Tilføjet
10-12-2009
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
12.8 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
WiseCleaner
support@wisecleaner.com
Detaljeret information
Downloads
1.950
Version
10.2.6
Tilføjet
10-12-2009
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
12.8 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
05-12-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
WiseCleaner
3 0 5

Afinstallering af Wise Disk Cleaner

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Wise Disk Cleaner fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Wise Disk Cleaner, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Wise Disk Cleaner være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.