Programmer » Utilities » Disk oprydning

Smart Defrag download

Download Smart Defrag (dansk) gratis her

Din computers hastighed kan blive forbedret på mange forskellige måder. Du kan blandt andet bruge et defragmenteringsprogram, til at speede dit system op. Når du defragmenterer, samler du din computers filer på en langt mere effektiv måde, så de hurtigere kan starte op. 

Et eksempel på et program der kan gøre dette for dig lynhurtigt, er Smart Defrag, der kan downloades gratis på dansk lige hos os.

Fordelene ved defragmentering

Ønsker du at påbegynde en defragmenteringsproces, skal du blot trykke på “Defrag”. Smart Defrag vil dernæst begynde at udføre en analyse af dit system, for at se, hvilke filer, der ligger tilpas dårligt til, det er værd at flytte rundt på dem. 

Er du teknisk orienteret, kan du også vælge at skræddersy din defragmenteringsproces. Men det kan kun anbefales, hvis man ved, hvad man laver. 

Men hvad betyder defragmentering helt præcist? Hvad gør det ved din computer? Når du downloader og installerer ting ned på dit system, lægges filerne typisk “tæt” på hinanden. 

Det vil sige, når de forskellige filer skal snakke sammen, går det hurtigt. Med tiden, når du installerer mere og mere spredes de ud. 

Dette resulterer i, det tager længere tid for filerne at snakke med hinanden på grund af al rodet. Når man defragmenterer flyttes der så meget rundt på de forskellige filer, som man nu kan. Derved placeres relevante filer igen ved siden af hinanden, og programmets/filens hastighed burde øges.  

Dette er skrevet på den mest simple måde, man kan udtrykke noget så teknisk på, så tag det med et gran salt. 

Inden du scanner kan du dog også vælge bare at lave en analyse af dine forskellige drev. Her kan du så se, om der er brug for en defragmentering. Typisk vil der gå et godt stykke tid mellem de forskellige defragmenteringsproceser, inden, du får brug for at gøre det igen. 

På denne måde kan du danne dig et godt overblik over situationen. 

Defragmenter så snart computeren starter. 

Smart Defrag kan faktisk defragmentere dit system lige fra, du har trykker på startknappen. Det tager altid lige et par minutter for en computer at vågne helt op, og den tid kan du bruge på at defragmentere. 

Her kan du altså sætte programmet til blandt andet at defragmentere systemfiler og registreringsdatabasefiler.

Det er ret smart, når det gælder at holde sin computer i den bedste stand man kan. Når du konstant defragmenterer, løser du også de mange knuder, der kan opstå på systemet. Det er lidt ligesom earplugs. Når man har rullet dem sammen og stoppet i lommen, vikler man dem altid ud før brug. 

Opgrader til PRO

Udgaven af programmet som du her på siden kan downloade, er gratis. Den fås dog også i en PRO-udgave, som du kan opgradere din Free-version til, hvis du ønsker. PRO-udgaven indeholder en række features som eksempelvis muligheden for opstartsdefragmentering af registreringsdatabasefiler, der er nævnt i afsnittet ovenfor. 

De fundamentale funktioner i programmet er dog inkluderet i gratis-versionen, og det er derfor ikke sikkert, at du har behov for at opgradere til PRO-versionen.

Brugervenlighed

Programmet installerer automatisk sig selv på dansk, så du ikke skal bekymre dig om engelske betegnelser og svære oversættelser. 

Brugerfladen er utroligt simpelt sat op med defragmenteringsmenuen som startside, mens du finder de tre andre menuer i toppen.

Øverst til venstre finder du indstillingsmenuen, hvor du kan finde brugervejledninger og rapporter. Derudover kan du også skifte programmets tema, hvis du vil have noget nyt at kigge på.

Du kan vælge mellem det klassiske mørke tema og et lyst tema. Det mørke tema er sundere for øjnene at kigge på, mens det lyse tema er lettere at læse. Det er selvfølgelig op til dig, hvilket tema du foretrækker.

Udviklerne bag

IObit Smart Defrag er udviklet af IObit, som også står bag succesfulde programmer såsom Advanced SystemCare og Macbooster.

De er en ekstrem pålidelig udvikler, som har kundernes bedste interesse i fokus. Deres programmer er brugervenlige og simple, mens du opnår en fantastisk ydeevne på din PC, når du gør brug af deres produkter.

Alternativ software

Var du ikke helt tilfreds med programmet, eller vil du bare gerne prøve noget andet/nyt, tilbyder vi downloads til en masse andre relevante programmer, du kan give dig i kast med. 

Et sådant alternativ kunne være Aslogics Disk Defrag. Defraggler er også et defragmenteringsprogram, der med høj hastighed og effektivitet kan løse de diverse knuder, der efter tiden altid opstår på et system. Auslogics Disk Defrag kan downloades gratis her.   

Konklusion

Smart Defrag er et fantastisk program til at optimere pladsen på din computer, mens den også bliver langt hurtigere af en defragmentering. 

Programmet er simpelt bygget op, så alle kan benytte det, mens det automatisk installeres på dansk. Du klikker blot på defragmenteringsknappen, og så klarer programmet resten, mens du også kan sætte processen til at foregår under opstart, så du ikke skal bruge tid på defragmentering, når din computer står klar. 

Det er udviklet af IObit, der også har inkorporeret en række PRO-funktioner, som du ikke kan gøre brug af i gratis-udgaven. Disse funktioner er dog ikke nødvendigvis et must for dig, og du bør derfor læse mere om dem i programmet, før du beslutter dig for, om du bør investere i PRO-udgaven.

Download Smart Defrag 6.2.5.129 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
4.211

Version
6.2.5.129

Tilføjet
25-02-2011
Kompatible systemer
Windows 8, Windows 7, Vista, XP & 2000

Størrelse
4.1 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
IObit
Detaljeret information
Downloads
4.211
Version
6.2.5.129
Tilføjet
25-02-2011
Kompatible systemer
Windows 8, Windows 7, Vista, XP & 2000
Størrelse
4.1 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
19-09-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
IObit
5 0 4

Afinstallering af Smart Defrag

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Smart Defrag fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Smart Defrag, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Smart Defrag være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.