Programmer » Utilities » Disk oprydning

HP USB Disk Storage Format Tool download

Her kan du gratis downloade det Windows-baserede formaterings-program, HP USB Disk Storage Format Tool, der er lavet til HP Drive Key og DiskOnKey USB enheder.

Som Windows-bruger finder man hurtigt ud af, at der altid findes mere end en løsning til et computerprogram, hvad enten det er software -eller hardwarebaseret. Det samme er gældende når det kommer til formatering af diske, hvor du kan benytte Windows' indbyggede funktioner, eller et tredjeparts-program som dette.

HP USB Disk Storage Format Tool er et lille freewareprogram, som er udviklet til HP Drive Key og DiskOnKey USB enheder. Selve installationen af programmet volder ingen problemer, da programmet er meget kompakt og faktisk kan køres helt uden forudgående installation (out-of-the-box).

Brugerfladen minder en del om Windows' indbyggede formaterings-software, så Windows-brugere vil hurtigt føle sig hjemme her.

Som bruger skal du egentlig bare udvælge, hvilken enhed, som du ønsker at formatere, vælge hvilket filsystem, der skal bruges og give den genopfriskede disk et nyt navn/label. Herefter vælges der om der skal formateres hurtigt, eller med komprimering. Du får yderligere muligheden for, at lave en DOS start-disk, ved enten at bruge de interne MS-DOS filer, eller nogle som du selv definerer stien til.

En af forskellene mellem Windows' indbyggede formaterings-software og HP USB Disk Storage Format Tool er, at dette værktøj lader brugeren vælge USB diske, som igennem de seneste år, som bekendt, er blevet anvendt vidt og bredt.

Yderligere så tilbyder dette program muligheden for at benytte sig af en NTFS volume label til formatering og lave en FAT32 volume, der er større end 32 GB. Det kan endda også omdøbe alle HP USB diske efter brugerens ønske.

Til slut kan HP USB Disk Storage Format Tool hjælpe dig med at slette dele på flash drev, som ellers ikke kan fjernes på traditionel vis, det kan lave bootable USB drives eller bare fjerne malware og dets følge ved en evt. infektion.

Download HP USB Disk Storage Format Tool 2.2.3 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.310

Version
2.2.3

Tilføjet
21-02-2013
Kompatible systemer
Windows XP / Vista

Størrelse
0.9 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Hewlett-Packard Development Company, L.P.
Detaljeret information
Downloads
2.310
Version
2.2.3
Tilføjet
21-02-2013
Kompatible systemer
Windows XP / Vista
Størrelse
0.9 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
18-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
5 0 3

Afinstallering af HP USB Disk Storage Format Tool

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere HP USB Disk Storage Format Tool fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find HP USB Disk Storage Format Tool, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle HP USB Disk Storage Format Tool være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.