Programmer » Utilities » Disk oprydning

Duplicate File Hunter download

Med Duplicate Filer Hunter, som kan downloades gratis til Windows kan du frigøre plads på din harddisk ved at slette kopier af de samme filer.

Er din harddisk næsten fyldt? Ofte bruger mange mennesker alt for meget plads på unødige, dobbelte filer, altså såkaldte dubletter. Med Duplicate File Hunter, som er gratis til Windows, kan du endelige få plads tilbage ved at fjerne dem.

Installationen tog kun et par sekunder på vores PC med Windows 7 64-bit. Programmet er utroligt simpelt, så man kan sagtens hente det uden de store tekniske færdigheder - alt du skal gøre er at vælge en eller flere kilder på din harddisk og herefter klikke på søgeknappen. I vores test fungerede det hele perfekt, og udover at du selvfølgelig kan slette dubletterne, kan Duplicate File Hunter også flytte dem over i en speciel mappe, så du har filerne til eventuelt senere brug. Programmet kunne dog ikke finde genveje, og filstørrelsen er også begrænset til 1 megabyte.

Overordnet, så anbefaler vi Duplicate File Hunter til alle vores brugere. Selvom funktionaliteten kan være lidt begrænset, så byder programmet på en simpel brugerflade, så alle kan være med.

Download Duplicate File Hunter 3.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.179

Version
3.0

Tilføjet
05-11-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.75 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Styopkin Software
Detaljeret information
Downloads
2.179
Version
3.0
Tilføjet
05-11-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.75 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
18-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Styopkin Software
3 0 3

Afinstallering af Duplicate File Hunter

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Duplicate File Hunter fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Duplicate File Hunter, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Duplicate File Hunter være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.