Programmer » Utilities » Disk oprydning

Clean Space download

Download Clean Space gratis her

Når du bruger din PC, installerer du og afinstallerer du programmer. Du henter filer og sletter filer, men sandheden er, de typiske efterlader spor, der fortæller mere om dig, end du måske egentligt ville ønske. Udover det gør de også dit system langsommere, da de typisk ikke bliver slettet automatisk.

Derfor kan det være ret handy at have et program, der kan rydde op i mange af dine ubrugelige system- og restfiler, der ikke gør andet end at fylde din PC. Et sådant program er Clean Space.

Giv din computer en hurtig makeover

Clean Space er et program, der gør, hvad det lover. Det holder din computer ren, og danner orden i dine temporary files. Ved brug af programmet kan du frigive store mængder disk space på din PC.

Alle disse små filer, history logs etc. hober sig op på din computer som årene går. Små gran sand kan med tiden blive til en hel sandkasse, og det kan ske hurtigere, end du lige tror. Udover det betyder det også, der kan være mange personfølsomme oplysninger i de filer, og dem skal uvedkommende helst ikke have adgang til.

Derfor skal man altid være forsigtig på den front, og det kan man være med Clean Space. Med blot ét tryk på en knap scanner programmet dit system, og finder alle filer, den mistænker for at være ubrugelige. Så kan de let fjernes, og du burde opleve et performanceboost på din computer. 

Til dig der vil have en optimal computer

Vi kan ikke benægte, at computeren er blevet til et af de mest uundværlige værktøjer i vores hverdag. Vi bruger dem til arbejde og fritid, og typisk op til flere timer om dagen. Derfor skal man være påpasselig med sit system, så det ikke bryder ned eller bliver kompromitteret. 

Clean Space er programmet for dig, der netop vil undgå de problemer, en rodet og langsom computer kan medføre.

Brugervenligt og simpelt design

Clean Space er et program der kan en helvedes masse uden du selv skal gøre meget for at få den til det. Derfor er det et effektivt program, og det skyldes i høj grad den brugerflade og design, programmet kommer med. 

Når programmet startes, begynder et automatisk at scanne i de mapper og stier, hvor der typisk kan findes filer, der blot ophober sig, men ikke bruges til noget. 

Hvis du vil vide mere om disse filer, hvor de er, og selv vælge, hvilke der skal fjernes, kan du trykke på knappen details. Her fortæller programmet dig, hvor det leder, og hvad det vil slette. Så kan du enten gå med til at slette det hele, eller vælge det fra, du mener er vigtigt. 

Til slut trykker du bare på knappen “Delete!”, og så ordner programmet resten. Det er let som en leg at bruge. 

Alternativ software

Et andet program, der gør noget af det samme som Clean Space, og som du også kan få glæde af, det er CCleaner. 

CCleaner er et lightweight og effektivt program, der hjælper dig med at holde styr og orden på din computers filer. Du kan downloade CCleaner gratis lige her.

Konklusion

Clean Space er et fantastisk og simpelt program, der hurtigt og elegant kan rydde op i alle overflødige filer på din computer. Du vil kunne opleve en bedre ydeevne og sikkerhed omkring dit privatliv ved regulært brug af programmet, og derfor kan Clean Space kun anbefales.

Download Clean Space 7.39 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.204

Version
7.39

Tilføjet
23-10-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
5.13 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
CyRobo, Freelance Group, New York - London - Prague, International
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
1.204
Version
7.39
Tilføjet
23-10-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
5.13 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-10-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
0 0 1

Afinstallering af Clean Space

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Clean Space fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Clean Space, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Clean Space være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.