Programmer » Utilities » Disk oprydning

Avira System Speedup download

Download Avira System Speedup gratis her

Hvis der er noget, der kan frustrere alle og enhver på trods af alder og køn, så er det at skulle arbejde med en computer, der er sløv og langsom. Når bare det at udføre den mindste lille opgave på sin computer bliver gjort mere besværligt, end det burde være, fordi den er langsom, så er det på tide, man får gjort noget ved det. 

Derfor kan det være smart at have et program som Avira System Speedup ved hånden. Programmet er designet til at kunne rydde op i din computer efter flere års ophobning af filer og andre småsager, der tynger den ned. 

Ryd op i overflødige filer og programmer

Efterhånden som din computer kommer op i alderen, så har du også installeret og slettet en masse ting fra den. Men selvom man sletter et program eller en fil, så efterlader det nogle rester på dit system. Jo flere af de rester, der samler sig, jo langsommere bliver din computer.

Derfor er det smart at have et program som Avira System Speedup, der kan gå ind og scanne din computer efter disse filer. Det tager typisk et par minutter, og så fortæller programmet dig, hvad du kan slette for at optimere dit system. Det kan være alt fra gamle registry files og programmer, der kører mens din computer er ved at starte.  Når du bruger programmet, kan du derfor sikre dig en faster start og load time. 

Diverse pro-features

Avira System Speedup er som udgangspunkt gratis. Du skal ikke bruge en krone for at få adgang til programmet og dets kernefeatures. Men der er en række lækre funktioner, du ikke kan få adgang til, medmindre du får et pro-abonnement. Det koster cirka 150 kr. om året, og her er nogle af de smarte features, du så får adgang til:

“Disk doctor” er en funktion, der kan gå ind på dine forskellige drev for at se, om der er noget galt med dem. Dernæst kan du så fikse dem og sørge for et af de vigtigste komponenter i din pc virker optimalt. 

“File encrypter and decrypter” er en funktion, der kan enkryptere dine vigtige filer, sådan så folk, der ikke skal have adgang til de filer, heller ikke kan åbne dem. Det er smart, hvis man er bange for at blive hacket og ens personlige oplysninger bliver kompromitteret. 

Og så er der selvfølgelig også en række cleaning features, man får adgang til, så når du bruger programmet fremover er det mere grundigt, og du kan bestemme over flere ting, du vil fjerne etc. 

Simpelt og medrivende design

Avira System Speedup har et lækkert og ligetil design, der tager dig ved hånden, og hjælper dig på vej til hurtigt og let at få renset din computer. I toppen har du 4 forskellige sektioner opdelt efter de funktioner, de dækker over. Så “Quick Optimizer” tager dig hen til hovedmenuen til at rense dit system hurtigt etc. 

I toppen kan du også skifte sprog til for eksempel russisk, kinesisk, spansk etc. Programmet er dog ikke oversat til dansk, men sprogudvalget er relativt stort. Ved siden af knappen til at skifte sprog har du indstillingerne. I indstillingerne kan du ændre, hvordan programmet arbejder i forhold til de forskellige funktioner. 

Grundlæggende er det let at navigere rundt i programmet, og derfor kan man hurtigt komme i gang med at nyde alle dets features. 

Alternativ software

Var programmet ikke lige helt noget for dig, eller vil du gerne prøve noget andet? Så kan BootRacer anbefales. BootRacer er ligesom Avira System Speedup et program bygget til at forbedre din computers hastighed. Her ligger fokusset dog på, når du starter din computer. Med BootRacer kan du opnå den hurtigste opstart, du har haft i flere år. BootRacer kan downloades gratis her.

Et andet lille og smart program, du også kan gøre brug af, er Registry Reviver. Registry Reviver går ind og kigger i din registreringsdatabase for at finde manglende eller beskadigede filer. Derefter bliver de udskiftet med de rigtige, og du holder endnu et aspekt af din computer sun. Registry Reviver kan downloades gratis her.  

Konklusion

Avira System Speedup er et lækkert program for dig, der gerne vil have en hurtigere computer. Med dens mange funktioner og høje brugervenlighed kan du få renset dit system på blot få minutter og mærke effekten med det samme. Derfor kan det kun anbefales.

Download Avira System Speedup 1.2.140.659 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
945

Version
1.2.140.659

Tilføjet
05-12-2019
Kompatible systemer
Windows, macOS, Android

Størrelse
85.6 Mb

Licens
Trialware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Avira Operations GmbH & Co
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
945
Version
1.2.140.659
Tilføjet
05-12-2019
Kompatible systemer
Windows, macOS, Android
Størrelse
85.6 Mb
Licens
Trialware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Avira Operations GmbH & Co
0 0 1
150 DKK (årligt) kr

Afinstallering af Avira System Speedup

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Avira System Speedup fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Avira System Speedup, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Avira System Speedup være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.