Programmer » Sikkerhed » VPN

RusVPN download

Download VPN-tjenesten RusVPN her.

Hvis du værdsætter anonymitet og privatliv online, så er en VPN-tjeneste en absolut nødvendighed. Det seneste bud på VPN-markedet er RusVPN. RusVPN adskiller sig fra alternative VPN-tjenester ved at sørge for fremragende stabilitet og lynhurtige proxyforbindelser.

Derudover, så er prisen heller ikke til at klage over. Ligesom så mange andre VPN-tjenester, så er RusVPN abonnementsdrevet, og koster mellem 20-70 DKK om måneden, og der er tilfredshedsgaranti, som leverer pengene tilbage, hvis man af den ene eller anden grund ikke er tilfreds med produktet.

Hvad kan en VPN?

Hvad er det nu helt præcis, at en VPN-tjeneste kan, og hvordan leverer den anonymitet og privatliv online? VPN er en forkortelse af Virtuel Private Network, som gør det muligt at tilkoble til virtuelle netværksforbindelser, så det er umuligt for uvedkommende at spore din lokation. Dette sker gennem en såkaldt proxyforbindelse, hvor man kobler til en virtuel server, som har en falsk geografisk placering et eller andet sted i verden.

De fleste gode VPN-tjenester giver brugeren mulighed for selv at vælge hvilket land, som man ønsker at oprette forbindelse til. Dette kan give adgang til ellers landegrænseblokeret indhold. Hvis man f.eks. tilkobler sig en virtuel server i Amerika, så kan man gennem sin Netflix-konto få adgang til alt det amerikanske indhold.

Hvorfor RusVPN?

Gennem det seneste årti er det kommet en voksende interesse i anonymitet og privatliv når man færdes på internettet, og det afspejles tydeligt i de mange VPN-tjenester, som er blevet udgivet gennem årerne. Det kan være vanskeligt at vælge den rette tjeneste, men RusVPN vil passe godt til de fleste. RusVPN er lynhurtig, troværdig og udviklet med brugeroplevelse i tankerne. Det er tydeligt, at udvikleren bag RusVPN har haft kvalitet som topprioritering, da de utvivlsomt gerne vil adskille sig fra de mange alternative VPN-tjenester, som man finder på markedet.

RusVPN tilbyder fuldstændig anonymbrowsing ved hjælp af de mange mulige proxyforbindelser, som derved kan give adgang til alverdens hjemmesider. En af de store ulemper ved andre VPN-tjenester er, at de oftest sløver ens internetforbindelse væsentligt. Grunden til dette er, at en proxyforbindelse gør, at ens internet ikke længere er direkte, da internettet først skal sendes til den virtuelle server for efter at blive sendt retur igen. Hvor hurtig ens forbindelse er gennem en proxyforbindelse er en god indikation på hvor god en VPN-tjeneste, som man har med at gøre, og her overrasker RusVPN. RusVPN er nemlig lynhurtig, og selvom man har oprettet forbindelse til virtuel server i Langtbortistan, så kan man stadig streame knivskarp HD på ens enhed.

E andet område hvorpå RusVPN adskiller sig er gennem deres krypteringsteknologi, som krypterer al din internettrafik herunder adgangskoder, samtaler osv. denne funktion er ganske unik for RusVPN, og er med til at gøre denne VPN-tjeneste aldeles anbefalesværdig.

Krydsenhed

Der er ikke meget nytte i kun at sikre anonymitet på ens computer, da vi lever i en verden fyldt af enheder, hvor adgangskoder, samtaler og e-mails bliver synkroniseret på tværs af mange enheder. Denne bekymring er ikke forbigået RusVPN, da deres tjeneste kan benyttes på alverdens enheder såsom smartphones, tablet, routere og meget mere.

Det er dertil også en mulighed at installere udvidelser til ens browser, så man derved kan forbedre ens anonymitet og privatliv.

Ingen dataopbevaring

Man kan retfærdigvis være skeptisk overfor VPN-tjenester, da man umiddelbart kan mistænke dem for at opbevare ens data, og der er måske mange, som foretrækker at store etablerede virksomheder såsom Google håndterer de påkaldte data. Det er en unødvendig frygt med RusVPN, da de kører med den populære no logs-politik. Altså opbevarer de ingen data på deres servere. Det betyder, at det ikke kun er umuligt for uvedkommende at spore din søgehistorik, det er faktisk også muligt for RusVPN at følge med. Det er prikken over i’et inden for internetsikkerhed, og derfor har RusVPN som en af de eneste VPN-tjeneste komplet anonymitet.

Konklusion

RusVPN er utvivlsomt en af de absolut bedste VPN-tjeneste på markedet. Programmet er lynhurtigt og let anvendeligt. Udvikleren bag har tydeligt haft interesse i at herske over VPN-markedet, og det kan tydeligt mærkes, når man roder rundt med programmet. Det hele spiller som det skal. Grænseoverflade er let og overskuelig at navigere rundt i, og man finder hurtigt funktioner der hvor man ønsker og forventer dem. Ligesom med mange andre softwaretjenester, så er RusVPN abonnementsdrevet. En af de helt store fordele ved abonnementsdrevet tjenester er, at udvikleren er nødsaget til at levere hyppige opdateringer, da det blandt andet er det, som brugerne betaler for. En anden fordel ved abonnementer er, at betalingerne bliver opdelt i overskuelige beløb, som de fleste har råd til.

Download RusVPN 1.0.0.6.6 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
808

Version
1.0.0.6.6

Tilføjet
14-01-2020
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux, Tablet

Størrelse
32.9 Mb

Licens
Køb & Download

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
RusVPN
Detaljeret information
Downloads
808
Version
1.0.0.6.6
Tilføjet
14-01-2020
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux, Tablet
Størrelse
32.9 Mb
Licens
Køb & Download
Opdateret
10-03-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
RusVPN
5 0 1

Afinstallering af RusVPN

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere RusVPN fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find RusVPN, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle RusVPN være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.