Programmer » Sikkerhed » VPN

Hola (64-bit) download

Gå på nettet hurtigere og få adgang til flere hjemmesider ved at downloade Hola gratis. Hvis du bruger 32-bit, så klik venligst her.

NB: Hola kan ikke længere downloades her på Download.dk. Hvis du leder efter et VPN-værktøj, så har vi en hel kategori med den type software, som du kan besøge ved at klikke lige her.

Har du hørt om Hola? Det er en gratis service, som både lader dig surfe nettet hurtigere og få adgang til flere hjemmesider - også selvom de normalt er blokeret i dit land. Denne version af Hola til Windows vil også automatisk lade dig installere plugins til dine internetbrowsere. 

Overordnet, så består Hola af to funktioner: Unblocker og Accelerator. Den første funktion, som mange mennesker bruger til populære streamingtjenester, lader dig indlæse hjemmesider fra andre lande, såsom USA eller England. Den anden funktion, Accelerator, skulle eftersigende gøre indlæsning af hjemmesider hurtigere, så man bruger mindre data, men vi har ikke testet denne nok til at komme med en konklusion.

Alt i alt, så er Hola en meget popular tjenester, som virker ret godt. Husk dog på, at bare fordi Hola kan give dig adgang til blokeret indhold, som ellers ikke burde kunne tilgås i dit land, er det ikke automatisk tilladt.

Download Hola (64-bit) 1.3.129 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.097

Version
1.3.129

Tilføjet
28-03-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Hola
Detaljeret information
Downloads
2.097
Version
1.3.129
Tilføjet
28-03-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
22-06-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Hola
5 0 4

Afinstallering af Hola (64-bit)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Hola (64-bit) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Hola (64-bit), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Hola (64-bit) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.