Programmer » Sikkerhed » VPN

FastestVPN download

FastestVPN er en af de nyeste VPN-tjeneste, og programmet har sat standarden for hvordan at en VPN skal være. FastestVPN kan downloades her.

Gennem årerne er der kommet en stigende interesse i privatlivstjenester, og især indenfor for VPN-tjenester. Det er så småt begyndt at gå op for rigtig mange, hvor meget ens data bliver udnyttet, når man er på nettet, og derfor er de fleste begyndte at holde deres online privat anonymt.

FastestVPN adskiller sig af de andre VPN-tjenester, da netop denne tjeneste har et hav af brugbare og funktionelle ekstrafunktioner. De mange ekstra goder gør, at FastestVPN på nuværende tidspunkt er en af de mest konkurrencedygtige VPN-tjenester på markedet.

Hvordan fungere en VPN?

VPN står for Virtual Private Network, altså et virtuel privat netværk. Det vil sige, at man igennem en VPN-tjeneste kan sørge for at ens data ikke bliver opsnappet af diverse hjemmesider. De seneste år er der kommet en stigende interesse i dette, og det skyldes medie omdækkende skandaler, hvor privatdata er blevet misbrugt.

Med en VPN-tjeneste skal man dog ikke frygte misbrug af data. En VNP – eller Virtual Privat Network er et mellemled mellem din lokale IP-adresse og VPN-tjenestens proxyserver. En proxyserver kan være geografisk placeret overalt i verden. Det vil sige, at hvis du har oprettet forbindelse til en proxyserver i Thailand, så tror uvedkommende at du surfer fra Thailand. Forude anonymitet så er der andre goder ved dette.

Hvis du f.eks. opretter forbindelse til en proxyserver i Amerika, så kan man med fordel besøge den Amerikanske Netflix og se dens indhold, man kan endda sagtens benytte ens danske Netflix konto til dette. Man skal dog være opmærksom på, at der er enkelte danske hjemmesider, som kræver en dansk IP-adresse, f.eks. e-boks og dr.dk.

Det er derfor også vigtigt at ens VPN-tjeneste har et solidt sortiment af proxyservere i en række forskellige lande. FastestVPN har servere i over 22 forskellige lande, og hvis der et land, som ikke har en proxyserver, så kan man anmode FastestVPN om at opsætte en.

FastestVPNs mange funktioner

FastestVPN har en del spændende ekstrafunktioner, som umiddelbart blot bidrager til tjenestens fantastiske brugervenlighed.

NAT Firewall

FastestVPN sørger både for privat og sikkerhed gennem denne Firewall. Med en Firewall får man optimal sikkerhed mod truende malware og spyware.

Adblocker

Adblocker sørger for at blokere irriterende reklamer, så de ikke går i vejen for ens anonyme browsing.

Udvidet serveradgang

Som sagt, så har FastestVPN over 22 forskellige servere, og det er selvfølgelig muligt at skifte ubegrænset imellem dem. Man skal heller ikke frygte for at ens data bliver misbrugt, da FastestVPN fortsat sørger for at holde den beskyttet.

Download af torrents

Torrentfiler bliver hyppigt benyttet til at downloade større filer såsom programmer. Oftest kræver det at man har en P2P-klient installeret på ens styresystem, men med FastestVPN er det muligt at downloade torrent direkte gennem programmet.

Flere forbindelser

Det er muligt at oprette op til ti forbindelse på én gang. Dette er især brugbart hvis man har FastestVPN installeret på flere enheder.

Automatisk genoprettelse af forbindelse

Hvis man af den ene eller anden grund skulle miste forbindelse, enten til VPN-tjenesten eller ens internetudbyder, så sørger FastestVPN automatisk for at genoprette forbindelse snarest. Som bonus, så sørger programmet også for at ens data forbliver privat under processen.

FastestVPN på alle enheder

De fleste af os har mere end én enhed, og man kan med fordel installere FastestVPN på dem alle. FastestVPN er nemlig udviklet til Windows, Mac, iOS, Android, Kodi, Roku, Amazon Firestick, Android TV bokse, Xbox, PS4, Linux og til allersidst – Apple TV. De mange systemvarianter er alle sammen aldeles veludviklet, så man skal ikke frygte at man ikke kan udnytte det fulde potentiale af FastestVPN på alle enheder.

FastestVPN er brugervenligt

Design er tæt tilknyttet brugervenlighed, og det er især tilfældet med FastestVPN. FastestVPN har et forholdsvis simpelt design, men det gør også, at man nemt kan finde rundt i det. Alle funktionerne er velplacerede, og det kræver ikke den store teknologiske erfaring før, at man kan sikre ens privatlivs data.

Dette er gældende uanset hvilken enhed, som man installere FastestVPN på. Der er uden tvivl brugt meget energi på udviklingen af FastestVPN, og det kan tydeligt mærkes.

Support

Selvom at brugervenligheden er i top, så kan man altid møde problemstillinger med ens produkt. Det er FastestVPN også klar over, og derfor har de sørget for at udvikle en fremragende supportlinje. Hvis man besøger hjemmesiden, så kan man benytte sig af livechatten, hvor man skal stille alverdens produktrelateret spørgsmål. Folkene bag FastestVPN er meget professionelle, og lynhurtige til at svare.

En unik VPN oplevelse

Som nævnt i introduktionen, så er kommet en stigende interesse i privatlivsydelser, og det har resulteret i et kæmpe udvalg af VPN-tjeneste. Men FastestVPN adskiller sig fra de konkurrerende, og det gør den bl.a. på grund af de mange ekstrafunktioner. Lynhurtig forbindelse, torrent download, sikkerhedsbeskyttelse, Adblocker og ubegrænset data er blot få af de mange fantastiske ekstrafunktioner, som gør FastestVPN til en helt unik oplevelse.

Konklusion

FastestVPN er kommet ind i et hårdt konkurrencemarked, men kvalitet er altid værdsat – uanset hvor mange konkurrenter man har. Vi har testet og anmeldt et utal af VPN-tjeneste, og vi må konkludere at FastestVPN er en af de allerbedste vi har benyttet os af.

FastestVPN er ikke gratis at benytte, men for et attraktivt beløb får man utrolig meget værdi for pengene. Designet, de veludviklede funktioner og den fremragende brugervenlighed resulterer i en fremragende brugeroplevelse uanset hvor meget teknologiske erfaring man har.

FastestVPN får derfor en varm anbefaling af os, og vil fremadrettet være vores foretrukne VPN-tjeneste.

Download FastestVPN 1.2.6.7 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.268

Version
1.2.6.7

Tilføjet
18-01-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac, iOS, Android, Kodi, Roku, Amazon Firestick, Android TV bokse, Xbox, PS4, Linux og Apple TV

Størrelse
10.2 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
FastestVPN
Detaljeret information
Downloads
2.268
Version
1.2.6.7
Tilføjet
18-01-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac, iOS, Android, Kodi, Roku, Amazon Firestick, Android TV bokse, Xbox, PS4, Linux og Apple TV
Størrelse
10.2 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
03-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
FastestVPN
5 0 1

Afinstallering af FastestVPN

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere FastestVPN fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find FastestVPN, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle FastestVPN være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.