Programmer » Sikkerhed » Sikkerhedsprogrammer

Ultra Adware Killer download

Download Ultra Adware Killer gratis her

Står du i en situation, hvor en masse uønskede programmer, du ikke selv har installeret, lige pludselig befinder sig på din computer? Disse programmer kaldes for adware, og er typisk reklameprogrammer, du får med, når du installerer andet software.

Derfor er det en god idé at hente et program som Ultra Adware Killer, der er designet til at fjerne disse programmer for dig. 

Scan og ryd op i dit system

Adware er typisk software, der kommer i form af toolbars, ad ons, plugins etc. De ændrer ofte din søgemaskine, udseendet på din browser, eller får en masse reklamer til at poppe op på din skærm hele tiden. 

Ultra Adware Killer er en adware remover for Windows, som du kan bruge til at scanne efter disse potentielt uønskede programmer for dernæst at fjerne dem. Du kan også installere programmet på en USB og forbinde det til andre computere uden at skulle installere det. Så kender du yderligt nogen, der har for meget adware, så kan du hurtigt hjælpe. 

Et fint og simpelt design der prioriterer brugervenlighed

Ultra Adware Killer er den type program, man bare nyder at bruge. Der er ikke de store formaliteter, man går bare hurtigt i gang. I toppen er der en knap, hvor der står “Scan”. Klikker man på den, går programmet i gang, og vil hurtigt finde frem til software, der potentielt er uønsket. 

Når scanningen er færdig, vil du få en liste med disse programmer i midten af skærmen. Så kan du selv vælge, hvilke programmer du gerne vil afinstallere, og hvilke du vil beholde. Der er desuden også tabs i programmet, der viser dig information om software, der er bygget ind i dine forskellige browsere som Firefox og Google Chrome, så du kan få et endnu bredere overblik. Generelt er det meget brugervenligt et lettilgængeligt.

Konklusion

Hvis du er træt af adware, så er dette program måske lige noget for dig. Med sin brugervenlighed og effektivitet, kan det få kål på dine uønskede programmer hurtigt og smertefrit. Derfor kan det kun anbefales.

Download Ultra Adware Killer 7.6.8.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
742

Version
7.6.8.0

Tilføjet
19-02-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
9.5 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Carifred
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
742
Version
7.6.8.0
Tilføjet
19-02-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
9.5 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Carifred
0 0 1

Afinstallering af Ultra Adware Killer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Ultra Adware Killer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Ultra Adware Killer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Ultra Adware Killer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.