Programmer » Sikkerhed » Sikkerhedsprogrammer

Sikkerhedspakken download

Download Sikkerhedspakken fra Northguard og få den ultimative beskyttelse

Stort set lige siden computeren først kom markedet har der eksisteret truende malware, som kun har til hensigt at angribe computeren. Derfor er der også blevet udviklet alverdens sikkerhedsprogrammer, som forsøger at beskytte ens PC mod diverse trusler.

Det seneste bud på ultimativ beskyttelse er Sikkerhedspakken fra den danske udvikler Northguard. Sikkerhedspakken er perfekt til dem, som bruger internettet meget på deres computer. Sikkerhedspakken sørger nemlig for at beskytte både PC samt ens sensitive filer.

Sikkerhed er essentielt for computere

Der er uendelige mange grunde til at man skal prioritere sikkerhed på ens PC, og det vil næsten være umuligt at nævne dem alle sammen. En af de mest åbenlyse grunde er, at vi forbrugere opbevarer utrolig mange sensitive filer i form af billeder, videoer osv. på vores computere, og det ville være en katastrofe hvis de blev misbrugt af uvedkommende.

Med Sikkerhedspakken fra Northguard får man optimal beskyttelse, og hvis man allerede er inficeret, så er der også håb forude. Programmet kan finde og fjerne vira, ransomware og andet truende malware.

En velkendt ulempe ved antivirus programmer er, at de kan være tilbøjelige til at sløve computerens ydeevne, især hvis de ikke er særlig veludviklet. Dette er dog ikke tilfældet med Sikkerhedspakken, da dette program ikke påvirker computerens ydeevne.

Brugervenligt og let anvendeligt

Uanset hvor meget teknologisk erfaring man har, så er Sikkerhedspakken let at finde rundt i. Programmet har et simpelt minimalistisk og tidsløs design, som er en leg at finde rundt i. Man kan frygte at et program med så mange forskellige funktioner ville resultere i et rodet og kaotisk design, men det er ikke tilfældet. Det kan tydeligt ses, at programmet er udviklet med passion for simplicitet og brugervenlighed.

Som tidligere nævnt, så er Sikkerhedspakken udviklet af danske Northguard. Hvilket selvfølgelig betyder, at alt er på dansk. Det betyder at man let kan navigere rundt i den flotte grænseflade, også hvis ens engelske kundskaber ikke er de skarpeste.

Til (næsten) alle enheder

En god indikation på passion bag et produkt er altid, hvor mange forskellige enheder, som produktet er udviklet til. Sikkerhedspakken er udviklet til Windows, Mac OS og Android-enheder, hvilket blot understreger passionen bag produktet.

Det kan også tydeligt ses og mærkes, at de forskellige versioner ikke blot er konverteret versioner af hinanden, men snarere en gennemført og veludviklet version.

Til danskerne

Northguard er en dansk udvikler, som gerne vil placere sig på det det danske marked inden for sikkerhedsprogrammer, og det kan man tydeligt se. Cirka hver tredje danske har oplevet misbrug af deres computer eller smartphone, hvilket er en bekymring i sig selv.

Northguard har et mål om at alle danskere kan få den bedst mulige beskyttelse af deres enheder, så vi bekymringsfrit kan surfe og downloade så meget vi lyster. Med så udvidet et sikkerhedsprogram, så er det meget tæt på umuligt for uvedkommende at udnytte og misbruge ens PC eller smartphone.

Et hav af funktioner

Der er en god grund til at programmet hedder Sikkerhedspakken, og det er fordi, at programmet har et hav af funktioner, som ultimativt giver optimal beskyttelse. Sikkerhedspakken indeholder følgende: antivirus, antiphishing, anti-malware, anti-ransomware, databaseopdatering, adfærdsprogram, sikker browsing, sårbarhedsscanner, game booster, firewall, forældre kontrol, cloud-integreret sikkerhedskopiering, PC-optimeringsværktøj, hjemmenetværksscanner og identitetsbeskyttelse.

Med så mange funktioner er det især overraskende at programmet ikke sløver ens computeres ydeevne. Det er endnu en indikation på, at programmet er aldeles veludviklet, og at der er passion bag det.

Verdensklasse support

Endnu en imponerende faktor ved Northguard er deres support. Uanset hvilke type spørgsmål eller problemstilling som man har, så er man altid velkommen og opfordret til at kontakte Northguards supportlinje. Deres supportlinje er altid åbne og hjælpsomme. Selv hvis man har brug for hjælp til at installere programmet, så vil Northguard med glæde hjælpe med dette.

Supporten er selvfølgelig dansktalende i og med, at Northguard er en dansk udvikler.

Konklusion

Sikkerhedspakken fra Northguard er det absolut mest oplagte sikkerhedsprogram, som giver den bedst mulige sikkerhed. Vi er velvidende om, at der er mange gratis alternative sikkerhedsprogrammer, men vi garanterer også, at ingen af dem er i nærheden af ligeså gode som Sikkerhedspakken.

Sikkerhedspakken er til dem, som virkelig værdsætter sikkerhed. Vi kender ikke til nogle programmer, som er så veludviklet og dybdegående som Sikkerhedspakken er, så hvis man har sensitive filer og dokumenter liggende, så er Sikkerhedspakken en fuldstændig nødvendighed.

Download Sikkerhedspakken (dansk) her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
918

Version
(dansk)

Tilføjet
27-06-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, Android

Størrelse
Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Northguard
Detaljeret information
Downloads
918
Version
(dansk)
Tilføjet
27-06-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, Android
Størrelse
Mb
Licens
Shareware
Opdateret
02-07-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Northguard
5 0 1

Afinstallering af Sikkerhedspakken

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Sikkerhedspakken fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Sikkerhedspakken, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Sikkerhedspakken være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.