Programmer » Sikkerhed » Sikkerhedsprogrammer

McAfee WebAdvisor download

Download McAfee WebAdvisor gratis her. Programmet giver sikkerhed på internettet.

Internettet kan være et farligt sted, og selvom mange browsere har indbygget sikkerhedskontrol. Så giver McAfee WebAdvisor dig lidt ekstra. Udvikleren McAfee LLC har i mange år skabt sikkerhedsprogrammer til computere, og har 15 års erfaring inden for dette. Det undre os derfor ikke, at deres WebAdvisor er et stærkt sikkerhedsværktøj til internetbrug.

McAfee WebAdvisor fungerer ret simpelt. Programmet fortæller dig hvilke hjemmesider er sikre, og når du måske burde genoverveje, om det link du trykker på, er sikkert at besøge. Din filhentning er også beskyttet, WebAdvisor skanner dem nemlig og fjerner dem automatisk, hvis de udgør en trussel. Programmet spørger selvfølgelig først, om det er okay. Kodeordsbeskyttelse er også med, så du kan oprette et kodeord på valgte hjemmesider. På den måde kan du sikre dig, at andre som måske benytter din computer. Ikke besøger valgte hjemmesider.

McAfee har mange årserfaring, og de har givet os et gratis værktøj, så vi kan føle os sikre. Programmet er ikke irriterende eller forstyrrende at have liggende. Vi ser derfor ingen grund til ikke at give det en chance.

Download McAfee WebAdvisor 4.0.157 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.135

Version
4.0.157

Tilføjet
29-08-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
11.6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
McAfee LLC
Detaljeret information
Downloads
1.135
Version
4.0.157
Tilføjet
29-08-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
11.6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
McAfee LLC
5 0 2

Afinstallering af McAfee WebAdvisor

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere McAfee WebAdvisor fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find McAfee WebAdvisor, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle McAfee WebAdvisor være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.