Programmer » Sikkerhed » Sikkerhedsprogrammer

Heimdal download

Her kan du gratis downloade Heimdal, som er et lille, dansk og genialt program, der konstant sørger for at holde alle dine vigtige programmer på computeren opdaterede, og samtidig holder det et vågent øje med skadelige koder.

Det hele sker automatisk i baggrunden, så du slipper for selv at skulle have det fulde overblik. Heimdal er, som i den nordiske mytologi, en stille vagt, og overført til vor tid, betyder det, at han holder vagt så intet ondsindet sniger sig ind i computeren. De fleste har antivirus program(mer), som beskytter mod kendte vira og anden malware, som kan udgøre en sikkerhedstrussel mod computeren og informationer som bankoplysninger, kreditkortoplysninger, privatlivet på nettet m.m. Desværre opstår der nye IT-risici dagligt. Hackere bruger ofte små bagveje på din computer i programmer, der ikke er fuldt opdateret. Det er næsten umuligt at holde trit med alle de forskellige opdateringer, du skal installere, for at din computer er optimalt beskyttet. Det er det, som Heimdal er udviklet til at ordne for dig, at holde alle dine vigtige programmer opdateret.

Heimdal er et rigtig godt program hvis du vil være sikker på at alle dine programmer er opdateret og samtidig have styr på, at din computer ikke bliver inficeret.

Følg dette link for at få 20% rabat på den fulde version af Heimdal

Download Heimdal 2.5.173 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
5.181

Version
2.5.173

Tilføjet
17-10-2010
Kompatible systemer
Windows 7, 8, 8.1, & 10

Størrelse
16.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Heimdal Security
support@heimdalsecurity.com
Detaljeret information
Downloads
5.181
Version
2.5.173
Tilføjet
17-10-2010
Kompatible systemer
Windows 7, 8, 8.1, & 10
Størrelse
16.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Heimdal Security
4 0 12

Afinstallering af Heimdal

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Heimdal fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Heimdal, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Heimdal være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.