Programmer » Sikkerhed » Backup

Genie Backup Manager download

Download Genie Backup Manager gratis her og få et program der kan beskytte dine data, hvis din computer skulle gå ned.

Genie Backup Manager Home Edition kombinerer alle dine databeskyttelsesbehov i en enkelt løsning til alle brugere. Med sin enkle, smarte interface kan nybegyndere bruge den trinvise vejledning til at oprette et sikkerhedskopieringsjob. Det giver hjemme- og kontorbrugere mulighed for at sikkerhedskopiere og genoprette deres pc hurtigt og pålideligt. Udstyret med Windows 8-kompatibel katastrofeegenskaber, garanterer kontinuiteten ved at sikkerhedskopiere hele dit system. Genie Backup Manager Home edition leverer en høj pålidelighed, da den pakker alt under ét tag ved at levere en indbygget backupagent med en brugervenlig smart interface til en komplet løsning til små og mellemstore virksomheder.

Genie Backup Manager Home er en total system- og databeskyttelsesløsning, som kombinerer brugervenlig og robust ydeevne for alle nybegyndere. Enhver, der nogensinde har mistet arbejde på en beskadiget harddisk, forstår vigtigheden af ??at sikkerhedskopiere data.

Genie Backup Manager er et kraftfuldt værktøj, der kan hjælpe med at gemme både personlige data og programindstillinger, med nok funktioner til at tilfredsstille fagfolk, men nemme at bruge til nybegyndere. Softwaren gør det muligt at gemme filer på cd eller dvd eller at blive uploadet til en fjernplacering via FTP. Arkiver kan komprimeres og passwordbeskyttes, og backupopgaver kan planlægges til fast backup.

Plug-ins gør det muligt for uerfarne brugere at sikkerhedskopiere registreringsdatabasen, Windows-indstillinger og profiler af mange populære værktøjer som Firefox, Trillian og Total Commander. Avancerede brugere kan oprette deres egne backup scripts. Interfacet kan være lidt overvældende, men en guide hjælper med at guide brugerne igennem processen.

Download Genie Backup Manager 9.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
462

Version
9.0

Tilføjet
27-04-2017
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 & 10

Størrelse
1.96 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Genie-Soft
Detaljeret information
Downloads
462
Version
9.0
Tilføjet
27-04-2017
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 & 10
Størrelse
1.96 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Genie-Soft
3 0 2

Afinstallering af Genie Backup Manager

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Genie Backup Manager fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Genie Backup Manager, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Genie Backup Manager være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.