Programmer » Sikkerhed » Antivirus Programmer

HitmanPro (32 bit) download

Download HitmanPro gratis her og få et second opinion virusprogram til at fange de vira der skulle være smuttet forbi det andet virusprogram du har.

HitmanPro er en second opinion scanner, der er designet til at redde din computer fra malware (virus, trojanere, rootkits etc.), der har inficeret din computer på trods af alle de sikkerhedsforanstaltninger, du har taget (såsom anti-virus software, firewalls, etc.).

Forskning viser, at computere er stadig har en chance for at blive angrebet, fordi de eksisterende anti-virus programmer ikke giver dig en 100% beskyttelse. "32% af computere inficeret, trods tilstedeværelsen af ?et ?anti-virus program."

Det er ikke tilstrækkeligt bare at stole på en enkelt leverandør til helt at beskytte dig. Du har brug for en anden kilde til at sikre, at du er sikker. Men i de fleste tilfælde, hvor du installerer et anden anti-virus program er det ikke en holdbar løsning. To programmer påvirker computerens ydeevne dramatisk, og nogle gange endda så meget at der opstår en konflikt, der forårsager computeren til at gå ned.

HitmanPro er designet til at arbejde sammen med de eksisterende sikkerhedsprogrammer uden nogen konflikter. Det scanner computeren hurtigt (mindre end 5 minutter), og sinker ikke computeren (med undtagelse af de få minutter der scannes). HitmanPro behøver ikke at blive installeret. Det kan køres direkte fra et USB-flashdrev, en cd / dvd, lokal eller Network Attached harddisk.

HitmanPro tilbyder dig en gratis scanning for en second opinion. Det er designet til at kontrollere, om dine sikkerhedsforanstaltninger virker. Hvis der ikke findes noget, så vil du aldrig brug for en licens. Når en virus er fundet, så vil du modtage en gratis 30-dages licens til at fjerne truslen.

Download HitmanPro (32 bit) 3.7 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.318

Version
3.7

Tilføjet
09-12-2016
Kompatible systemer
Windows XP / 2003 / Vista / 2008, Windows 7 & Windows 8

Størrelse
8.8 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
SurfRight
Detaljeret information
Downloads
1.318
Version
3.7
Tilføjet
09-12-2016
Kompatible systemer
Windows XP / 2003 / Vista / 2008, Windows 7 & Windows 8
Størrelse
8.8 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
SurfRight
5 0 2

Afinstallering af HitmanPro (32 bit)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere HitmanPro (32 bit) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find HitmanPro (32 bit), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle HitmanPro (32 bit) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.