Programmer » Sikkerhed » Anti-Spyware / Privatliv

SpyHunter (Dansk) download

Prøv det fantastisk simple og effektive program Spyhunter 5 og få kål på malware og spyware. Det kan downloades gratis her.

Noget af det mest bekymrende og frustrerende man kan støde på ved brugen af sin computer er en infektion af enten spyware eller malware, nogle gange begge på samme tid. Disse infektioner har adskillige måder at overtage din computer på. Det kan være at ændre indstillinger på dit system, sende dig til virushjemmesider, når du bruger din browser, stjæle dine kodeord og gøre dit system langsommere.

Det er svært at lægge mærke til disse programmer selv. De gemmer sig i de dybeste hjørner af dit system, og maskerer sig som legitim software, der undgår de fleste virusprogrammers radarer ved at manipulere filer på dit system.

Dette kan skade din computer permanent, og derfor er det mere relevant end nogensinde at have et program som Spyhunter 5 af producenten Enigma Software Group til at holde sit system sikker fra disse trusler. Med Spyhunter 5 slipper du for at skulle få din computer repareret og dermed sparer du også penge, tidsspild og bekymring.

Begynd en dybdegående scanning af dit system og helbred det for skadelige programmer

Hovedfunktionen i Spyhunter 5 er dens scanningsfunktion. Ligesom mange forskelligartede virusprogrammer, kan Spyhunter 5 scanne dit system for skadelig software, du naturligvis ingen interesse har i lusker rundt på dit system. Spyhunter 5 giver dig to muligheder for scanning afhængigt af dine behov og din computers tilstand.

Først og fremmest kan Spyhunter 5 lave en komplet og dybdegående scanning af dit system. Det betyder at enhver fil, lige meget hvor stor eller lille den er, bliver gennemgået af Spyhunter 5 for at se, om der gemmer sig noget, der ikke burde være der.

Den anden form for scanning er mindre omfattende og dybdegående. Den scanner blot de mest typiske steder på dit system, hvor spyware, malware og adware plejer at gemme sig. Hvis man ikke har tid til den store scanning, eller man er sikker på sit system ikke er alvorligt inficeret, er dette funktionen for dig.

Når scanningen er afsluttet, videregiver Spyhunter 5 dig oplysninger om de filer, den har fundet, som er inficeret. Du kan dernæst vælge om de alle skal fjernes eller kun nogle af dem. Selvfølgelig vil man gerne fjerne alle sammen, men det er rart at få valget, i tilfældet af man ved, filen ikke er inficeret.

Hold selv de dybeste afgrunde af dit system sikker med Spyhunter 5

Som nævnt tidligere, kan spyware, malware og adware gemme sig i de dybeste hjørner af dit system, hvor det praktisk talt for dig som bruger er umuligt at finde dem. De maskerer sig som rootkitfiler. Rootkitfiler er essentielle filer for dit Windows styresystem, og det er ikke muligt for dig selv at gøre noget ved dem, og det er det, der gør malware, adware og spyware så farlige og irriterende.

Med Spyhunter 5 behøver du dog ikke at bekymre dig om det. Spyhunter 5 har nemlig en indbygget rootkit-beskyttelse, som mange virusprogrammer i realiteten slet ikke har. Spyhunter 5 er altså i stand til at reparere disse dyrebare og vigtige systemfiler, og fjerne de infektioner, der nu kan have sat sig fast i dem.

I en tid hvor malware og spyware er mere fremtrædende er det vigtigere end nogensinde at beskytte dig og dit system

Spyhunter 5 er softwaren for dig, der ikke tør tage nogle chancer, når du navigerer på din computer. Det er meget typisk, at vi alle tænker ”det sker ikke for mig”, men faktummet er, ingen slipper for en infektion på deres system. Har man ikke fået en endnu, er det blot et spørgsmål om tid. Derfor er det vigtigt at have et stykke software, der kan tage kampen op, når konfrontationen sker. Spyhunter 5 er det essentielle program til dette formål, og har du det som din allierede, er der ikke meget, der kan gøre dig eller din computer fortræd. Gå det ekstra skridt med Spyhunter 5, det kan virkelig betale sig i det lange løb.

Kan Spyhunter 5 ikke løse dit problem? Så er der et hav af teknikere til at hjælpe dig

Det kan hænde, Spyhunter 5 render ind i en infektion, den simpelthen ikke kan gøre noget ved. Det kan for eksempel være, hvis det er en helt ny malware eller spyware, der opfører sig på en måde, der aldrig er set før. Men bare rolig, der er ingen grund til panik.

Det unikke ved Spyhunter 5 er det store hold af eksperter og teknikere hos Enigma Software Group, der står klar til at løse dine problemer for dig. Spyhunter 5 genererer automatisk en rapport efter dens scanninger, med de problemer den har fundet. Er der et problem, den ikke kan løse, sendes rapporten automatisk til et hold teknikere, der begynder arbejde på at løse dit problem. Der er intet sted for infektioner at løbe væk.

Simpelt og ligetil design, der sparer dig for forvirring

Computerteknisk software kan for mange virke afskrækkende, når det hele lyder så komplekst. Det er mange designere af disse software klar over, og derfor prøver de at gøre det så nemt for dig som muligt. Det er lykkedes for Spyhunter 5, som har en interface, der ikke forvirrer dig.

Når programmet er startet, bliver du mødt af seks vinduer. Disse vinduer er for eksempel til at lave scanninger, få adgang til support eller ekstra systemsikring. Spyhunter 5 viser dig ikke noget uden at forklare det fuldt ud.

Alternativ software

Vil man prøve andet software end Spyhunter 5, så er der mulighed for det. Her kan anbefales Max Spyware Detector 2016 af producenten Max Secure. Programmet bekæmper også spyware og malware som Spyhunter 5. Funktionerne er anderledes til et vist punkt, men formålet er ens, og det er et godt alternativ, hvis man vil prøve noget andet. Max Spyware Detector 2016 kan downloades gratis her.

Konklusion

Spyhunter 5 er et fantastisk program til dig, der vil holde dit system sikker for skadelige infektioner. Med dens dybdegående scanninger, er der intet der slipper igennem dens net. Leder man efter anti virus, malware removal og anti spyware, så er svaret her. Det er svært at finde noget på samme fod som Spyhunter 5, og derfor kan det kun anbefales. (For at få mest ud af programmet anbefales det også at betale for den fulde version).

Download SpyHunter (Dansk) 5 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
7.500

Version
5

Tilføjet
29-10-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
26 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Enigma Software Group
Detaljeret information
Downloads
7.500
Version
5
Tilføjet
29-10-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
26 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
13-04-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Enigma Software Group
4 0 15

Afinstallering af SpyHunter (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SpyHunter (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SpyHunter (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SpyHunter (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.