Programmer » Sikkerhed » Anti-Spyware / Privatliv

SpyHunter (Dansk) download

Vi har taget et kig på SpyHunter, et imponerende værktøj til at fjerne spyware og malware. Programmet, som er på dansk, kan findes i en gratis prøveversion her.

Er du bekymret over sikkerheden på din PC? Det er altid en god idé at have en eller anden form for bekyttelses-software installeret, hvilket også er derfor, at vi ofte tager et kig på alle de nye programmer derude. I dag anmeldes SpyHunter, et værktøj der lover at fjerne spyware og malware. Denne type af uønsket software er ikke ligesom vira, der spreder sig på computeren for at ødelægge, men skal stadig helst fjernes for at beskytte data og privatliv.

Vi kørte SpyHunter på en PC med Windows 7 64-bit installeret. Efter installation var færdig, begyndte programmet automatisk at lave en scanning af hele systemet for at se, om der var noget skadeligt på harddisken. Faktisk så fandt SpyHunter også et par enkelte ting, men ikke noget alt for alvorligt. Som forventet, kunne vi heller ikke bruge værktøjet til at fjerne det uden at købe en licens til 50 dollars.

Brugerfladen er pæn, og gør SpyHunter overraskende nemt at bruge. Det er dog irriterende, at man ikke kan justere højden af programvinduet, så det kan tilpasses skærmen ordentligt. Da vi kun har kigget på gratis-versionen, kunne vi heller ikke prøve alle funktionerne, men udvikleren lover en lang række ting, herunder back-up funktionalitet, scanningsplanlægger og så videre.

Overordnet set, så viste SpyHunter sig at være et imponerende værktøj med en god brugerflade og mange funktioner. Selvom vi ikke tror, at betalt sikkerhedssoftware er nødvendigt for alle, eftersom Microsoft Defender og Security Essentials er gratis, bør avancerede bruger stadig tage et nærmere kig på SpyHunter.

Removal feature: Fjerner en række stykker software, som kan være blevet installeret, hvis du ikke aktivt takker nej under installationer, herunder SpeedDial.

Screenshots
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
4
Klik her for at afgive din egen stemme

Downloads
6.626

Version
5

Tilføjet
29-10-2013
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 & 10

Størrelse
26 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Enigma Software Group
Detaljeret information
Downloads
6.626
Version
5
Tilføjet
29-10-2013
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 & 10
Størrelse
26 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
24-09-2018
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Enigma Software Group
4 0 15

Afinstallering af SpyHunter (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SpyHunter (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SpyHunter (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SpyHunter (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.