Programmer » Sikkerhed » Anti-Spyware / Privatliv

CyberGhost download

CyberGhost er den ultimative VPN-tjeneste. Download en gratis prøveperiode her.

VPN-tjenester bliver mere og mere aktuelle hos almene brugere, og det er der god grund til. Gennem de seneste år er det blevet gjort større opmærksomhed på ens online privatliv. Hver eneste gang man surfer på nettet, så efterlader man spor af data, som kan misbruges af uvedkommende.

Grundet dette er mange begyndt at benytte sig af VPN-tjenester. Ved hjælp af en VPN-tjeneste kan man nemlig sørge for at ens internetforbrug forbliver fuldstændig anonymt.

Hvad gør en VPN?

VPN er en forkortelse af Virtual Private Network. Altså et virtuel privat netværk. For at skære det ud i pap, så har en VPN-tjeneste alverdens servere, som er ’falsk’ geografisk placeret et eller andet i verden. Det vil sige, at du kan tilknytte dig en VPN-tjenestes server, også kaldt proxyserver, og hvis uvedkommende forsøger at opspore dig, så tror de, at du surfer nettet fra det land, hvor proxyservere er placeret.

Som ovenstående billede også illustrerer, så er VPN-tjenestens proxyserver en slags mellemled mellem din lokale IP-adresse og internettet. Det er nærmest en form for sikkerhedszone mellem de to. Så hvis en fra internettet forsøger at opspore dig, så tror de, at du er lokaliseret der, hvor proxyserveren befinder sig.

Det er ret logisk at det ekstraled i ens internet umiddelbart ville resultere i en sløv internetforbindelse. Dette var også tilfældet før i tiden, men i takt med teknologiens udvikling, så er VPN-tjenester også blevet videreudvikling. Når man har oprettet en VPN forbindelse gennem CyberGhost kan man knapt mærke en forskel på ens internetforbindelse, hvilket er utrolig imponerende.  

CyberGhosts mange funktioner

En af de største fordele ved CyberGhost er de mange tilgængelige ekstrafunktioner, som man får med programmet. CyberGhost har bl.a. en funktion til torrentfiler. Torrentfiler bliver oftest brugt, når der skal downloades større filer. Gennem CyberGhosts torrent funktion er det muligt at tilkoble til en forbindelse, som er optimal til download af torrentfiler. Man sikre sig derved den bedst mulige forbindelse. Foruden torrent funktioner, så har CyberGhost også en streaming funktion.

I streaming funktionen er der en masse tilgængelige proxyservere fra overalt i verden. Der er enkelte fordele alt efter hvilket land man vælger. Hvis man f.eks. tilkobler sig en Amerikansk server, så får man adgang til den Amerikanske Netflix, som velkendt har et større sortiment af film og Tv-serier. Der er intet ulovligt i dette, da man sagtens kan benytte sig af ens danske Netflix konto.

CyberGhost er selvfølgelig ikke udelukkende udviklet til at streame online indhold. Tjenesten kan sagtens benyttes til at surfe rundt på internettet. Imens man surfer, så vil CyberGhost automatisk blokere reklamer, truende hjemmesider, online trackere osv.

Alle de ovenstående ekstrafunktioner er et kæmpe plus for CyberGhost, da programmet hurtigt vil føles som meget mere end blot en VPN-tjeneste.  

Svært at vælge, nemt at prøve

Det er ingen hemmelighed, at der eksisterer alverdens VPN-tjenester på markedet. Det kan derfor være svært at finde den helt rigtige. Fordelen ved CyberGhost er, at denne VPN-tjeneste har en gratis prøveperiode, som kan frit kan udnytte. Man har derved noget tid til at rode med programmet, og selv vurdere om tjenesten passer ens behov.

Brugervenligt design

CyberGhost benytter sig af et forholdsvis simpelt design. Designet er let at navigere rundt i, og de mange funktioner er let tilgængelige. Et overskueligt design resultere ofte i fremragende brugervenlighed, og det er bestemt også tilfældet med CyberGhost.

CyberGhost er desuden udviklet til en lang række forskellige sprog.

Skræddersyet

Når man starter CyberGhost første gang, så vil hurtigt bemærke de mange funktioner, som man kan slå til eller fra. Det er bl.a. muligt at sørge for at CyberGhost automatisk starter, så snart man tænder for ens PC. Hvis man har fundet sig en favorit proxyserver, så kan man også bede CyberGhost om at automatisk at tilkoble til den.

Dernæst kan man vælge at CyberGhost automatisk skal åbne for ens favoritbrowser, så snart man har oprettet ens anonyme forbindelse til proxyserveren. Der er også diverse sikkerhedselementer, f.eks. hvis CyberGhost registrere en ukendt Wi-Fi forbindelse, så kan man vælge at CyberGhost automatisk skal oprette forbindelse til den, Slå VPN fra, eller om programmet altid skal tilknytte ny registrerede Wi-Fis.  

Det er også muligt at angive undtagelser. Hvis man f.eks. ikke ønsker at oprette en VPN forbindelse for at besøge specifikke hjemmesider. Der er enkelte hjemmesider, som kræver at man er på en dansk IP-adresse. Det kan være en fordel at benytte sig af undtagelsesfunktionen i de tilfælde.  

Interessen i online privat

At ens dataforbrug kan blive misbrugt er tidligere blevet set som lidt af en konspirationsteori. Det er hvert fald ikke noget som man tidligere har taget så alvorligt. Men gennem årerne er det blevet mere og mere relevant. Monopol IT-giganter som Google, Facebook og Amazon har næsten fuldstændig frit spil med ens dataoplysninger, og derfor er mange af os begyndt at benytte os af de diverse online privatlivs tjenester.

VPN-tjenester er oplagte at benytte sig af, da man blot skal slå dem til, og dernæst nyde at man kan surfe nettet helt bekymringsfrit. Det store problem med VPN-tjenesten før i tiden var, at de forringede ens internetforbrug ved at sløve ens internetforbindelse. Dette er dog ikke aktuelt med en tjeneste som CyberGhost.

Konklusion

CyberGhost er uden tvivl en af de allerbedste VPN-tjenester på markedet på nuværende tidspunkt. CyberGhost udnytter de nyeste teknologier hvilket giver også en fantastisk brugeroplevelse. CyberGhost adskiller sig fra alternative VPN-tjenester med de mange brugbare funktioner.

Alt i alt, så er CyberGhost mere end blot en VPN-tjeneste, og vi glæder os til at de hvad fremtiden for programmet viser. Vi har hvert fald store forventninger. Hvis du leder efter en solid og konkurrencedygtig VPN-tjeneste, så udnyt prøveperioden af CyberGhost.    

Download CyberGhost 7.1.2 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.136

Version
7.1.2

Tilføjet
25-01-2019
Kompatible systemer
Windows, Linux, Mac, Android, FireTV, iOS

Størrelse
1.7 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
CyberGhost
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
1.136
Version
7.1.2
Tilføjet
25-01-2019
Kompatible systemer
Windows, Linux, Mac, Android, FireTV, iOS
Størrelse
1.7 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
07-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
CyberGhost
0 0 1

Afinstallering af CyberGhost

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere CyberGhost fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find CyberGhost, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle CyberGhost være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.