Programmer » Sikkerhed » Anti-Spyware / Privatliv

ComboFix download

Få det bedste program der findes til at scanne for malware, men få hjælp fra en ven. Download programmet gratis her.

ComboFix er et program, der scanner din computer for kendte malware, og når det finder dem, så renses disse infektioner automatisk. Ud over at være i stand til at fjerne en stor mængde af de mest almindelige og aktuelle malware, viser ComboFix også en rapport, der kan bruges af uddannede hjælpere til at fjerne malware, der ikke fjernes automatisk af programmet.
Bemærk, at hvis du kører dette program uden selv at være bekendt med antimalware programmer, så kan det få computeren til at opføre sig mærkeligt. Derfor bør du kun køre dette program på anmodning af en erfaren hjælper.

Der er mange freeware værktøjer, der tilbyder værdi for brugeren, men ComboFix er simpelthen en livredder og med over 30 millioner downloads, har dette lille stykke software vokset sig ganske stor og fået et omdømme der viser at det lever op til sine løfter. ComboFix er et aggressivt redskab til at bekæmpe malware og virus, som andre systemer synes at savne. Når du kører programmet genereres en rapport, der viser dig, hvilke filer der skal fjernes fra dit system. Der fås guider i mange populære sprog, så folk fra hele verden kan downloade og bruge ComboFix på deres Microsoft-maskiner.

Mange tekniske fagfolk downloader ComboFix eller bærer den rundt på en USBnøgle der sparer dem for en masse besvær. Det er heldigt at der findes en malware fighter til at bekæmpe de onde og grusomme fejl, der plager vores PC'er. Lækkert at der er skabt sådan et smart værktøj.

Download ComboFix 16.11.6.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
812

Version
16.11.6.1

Tilføjet
11-11-2016
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
5.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
ComboFix
Detaljeret information
Downloads
812
Version
16.11.6.1
Tilføjet
11-11-2016
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
5.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
21-06-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
ComboFix
5 0 2

Afinstallering af ComboFix

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere ComboFix fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find ComboFix, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle ComboFix være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.