Programmer » Multimedie » Screen Capture

iTop Screen Recorder download

Mangler du et video-værktøj til at optage din skærm med? Så kan du lige her læse om iTop Screen Recorder til Windows! Download gratis-versionen eller køb pro-udgaven og få adgang til alle funktioner.

Her på siden kan du læse vores vurdering af Windows-programmet iTop Screen Recorder, som du kan bruge til at optage videoer og tage billeder af din skærm med. Der er også en række ekstra funktioner, herunder et indbygget værktøj til videoredigering og en funktion til videokomprimering. Desuden kan værktøjet anvendes med dansk sprog!

Du kan få en fornemmelse af programmets brugerflade og funktionalitet på nedenstående GIF-billede, som vi selv har optaget på vores egen PC.

iTop Screen Recorder eksisterer i to forskellige udgaver: en gratis-version og en købe-version. Som du kan læse her i anmeldelsen, så er gratis-udgaven ret begrænset og mest af alt en slags appetitvækker på Pro-udgaven. Den kan du enten købe ved at klikke på opgraderingsknappen inde i værktøjet eller ved at besøge dette link. Lige nu koster en årslicens cirka 275 kroner.

Dette er en anmeldelse af gratis-versionen, da vi desværre ikke har testet Pro-udgaven.

Tilgængelighed og installation

iTop Screen Recorder er udelukkende udviklet til Windows. Hvis du er Mac-bruger, så anbefaler vi, at du kigger på de mange andre programmer her på Download.dk. Desuden bør du vide, at macOS som standard allerede har en indbygget video-optager, som du kan læse meget mere om inde på Apples officielle hjemmeside ved at trykke lige her.

Det er nemt at installere iTop Screen Recorder. Som det ses på nedenstående GIF-billede, så skal du blot trykke på installationsknappen, og herefter er programmet klar til brug et minut eller to senere.

Selve installationsfilen får du fingrene i ved at trykke på download-knappen nederst på denne side. Denne knap sender dig nemlig videre til iTops officielle hjemmeside, hvor du kan hente den allernyeste version af programmet.

Brugerflade og funktionalitet

iTop Screen Recorder har en simpel brugerflade, der gør det nemt at anvende. Værktøjets hovedvindue, som kan ses herunder, er aflangt og består af en række store knapper. Allerstørst er den røde optageknap, som du kan bruge til at starte en ny skærmoptagelse.

Som standard er iTop Screen Recorder sat til at optage hele skærmen, men du kan også optage et vindue eller et specifikt område. Sidstnævnte mulighed kan ses på GIF-billedet i toppen af denne anmeldelse, hvor vi optager højre hjørne på vores skrivebord. Du kan også bruge værktøjet til at optage lyd eller dit webcam med, og der er desuden et medfølgende lille ekstra-værktøj til at gemme skærmbilleder med.

Når du har optaget en skærmvideo, så er det muligt at redigere den med det indbyggede videoredigeringsværktøj. Det er ikke det mest avancerede værktøj i hele verden, men det giver dig alligevel adgang til en række af basale redigeringsfunktioner. Der er også et komprimeringsværktøj, som du kan bruge til reducere filstørrelsen på dine skærmvideoer.

Fælles for mange af funktionerne i gratis-versionen af iTop Screen Recorder er, at de er ret begrænsede. Eksempelvis kan hver skærmvideo være maksimalt 2 minutter lang, og der er også et vandmærke, som ikke kan fjernes. Desuden kan komprimeringsværktøjet ikke udnyttes til fulde. Du kan læse mere om fordelene ved Pro-versionen og andre alternativer længere nede på siden.

Værktøjsindstillinger

Inde i programmets indstillinger er der en række forskellige ting, som du kan lege med, hvis du gerne vil ændre på, hvordan iTop Screen Recorder virker på din PC.

Der er eksempelvis en lang række sprog at vælge mellem, og det er også en mulighed at vælge dansk! Du kan fx også bestemme, om iTop Screen Recorder automatisk skal åbne sig selv, når din computer startes op, samt hvilke genvejstaster du ønsker at indstille programmet til at bruge.

Hvis du søger et video-værktøj, hvor det er muligt at finjustere på de mere tekniske ting, så kan det være, at iTop Screen Recorder er lige nøjagtig det rigtige program for dig. I forhold til videoindstillinger kan der ændres på opløsning, videoformat, framerate, bitrate og videokvalitet. Lydmæssigt du lege med henholdsvis lydformat, bitrate, frekvens og antallet af lydkanaler (stereo eller mono). Du kan se alle indstillingerne på GIF-billedet over dette afsnit.

Fordele ved Pro-versionen samt andre alternativer

Funktionaliteten i gratis-udgaven af iTop Screen Recorder er meget skrabet. Selvom den selvfølgelig fint kan bruges til nogle formål, så er det eksempelvis irriterende, at skærmvideoer kun kan være 2 minutter lange og indeholder et vandmærke. Hvis du gerne vil bruge iTop Screen Recorder som dit faste video-værktøj, så er det derfor vores vurdering, at du bliver nødt til at købe pro-udgaven eller finde et andet værktøj i stedet.

Fordele ved at købe pro-versionen af iTop Screen Recorder er listet på nedenstående billede, hvilket er et screenshot fra udviklerens officielle hjemmeside.

Betalingen for Pro-udgaven foregår således, at du betaler for en periode af gangen. iTop Screen Recorder udløber altså på et tidspunkt, og så kræver det, at du køber en ny licens for fortsat at kunne anvende det. En årslicens har lige nu en pris på omkring 275 kroner.

Hvis du vil kigge på andre alternativer, så kan du finde mange lignende video-værktøjer her på siden i vores Screen Capture-softwarekategori. Mange af dem er helt gratis!

Hvis du ikke har brug for en masse fancy funktioner og blot skal optage en lille hurtig video af dit skrivebord, så behøver du i realiteten egentlig ikke at installere noget som helst, hvis du bruger den nyeste version af Windows. Microsoft har nemlig tilføjet en video-funktion til det indbyggede Klippeværktøj. Åbn blot startmenuen, søg efter “Klippeværktøj”, vælg programmet og klik på videokamera-ikonet, og så er du klar til at optage video! Smart!

Konklusion

Overordnet set synes vi, at iTop Screen Recorder er et okay værktøj, og vi har derfor valgt at tildele det 3 stjerner.

Vores vurdering skal ses som en samlet bedømmelse af iTop Screen Recorder. Med det menes, at vi egentlig ikke er kæmpe fans af gratis-versionen, der simpelthen er for skrabet og indeholder for mange restriktioner. Til gengæld virker Pro-udgaven som et udmærket video-værktøj med mange af de funktioner og indstillingsmuligheder, som de fleste brugere sandsynligvis har brug for, men denne udgave koster altså penge.

Det er selvfølgelig helt op til dig, om du synes, iTop Screen Recorder er værd at betale for eller du i stedet ønsker at bruge en af de gratis alternativer, som du også kan finde lige her på Download.dk.

Download iTop Screen Recorder 3.5.0.1501 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
218

Version
3.5.0.1501

Tilføjet
21-04-2023
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
460 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
iTop
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
218
Version
3.5.0.1501
Tilføjet
21-04-2023
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
460 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
16-05-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
iTop
0 0 1
Pr. år ca. 275 kr

Afinstallering af iTop Screen Recorder

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere iTop Screen Recorder fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find iTop Screen Recorder, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle iTop Screen Recorder være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.