Programmer » Multimedie » Screen Capture

Greenshot download

Greenshot sætter standarden for andre screenshot-programmer på Windows. Læs vores anmeldelse og download det her gratis.

En af de bedste funktioner på Mac har altid været, at man hurtigt kan tage screenshots af skærmen med et par tryk på tastaturet. Greenshot til Windows er ikke helt så elegant, men det er det bedste proram af denne type, som vi har set på Windows i lang tid, og så er det gratis og open-source!

Greenshot lader dig ikke bare tage screenshots af hele din skærm, men også bestemte dele. Genvejstasterne er følgende: Print Screen for at gemme bestemt del, Alt + Print Screen for at gemme et vindue, and Ctrl + Print Screen for at gemme hele skærmen. Det hele fungerer utroligt godt, og det er helt klart noget, som folk har savnet på Windows.

Der er også andre gode funktioner inkluderet i Greenshot, herunder muligheden for at sende screenshots direkte videre til Word, Paint og så videre. Man kan også bruge det indbyggede billedebehandlingsprogram til simple opgaver, så man ikke skal åbne Paint hele tiden. Inde i programmets indstillinger kan man konfigurere forskellige ting, såsom åben automatisk, fjern eller vis markør, kameralyd, filplacering, billedeformat og kvalitetsindstillinger.

Selvom Greenshot måske ikke er så elegant som den indbyggede funktion på Mac, så er det et af de bedste værktøjer, som vi har set til Windows, og så kommer det endda med nogle gode ekstrafunktioner, såsom det indbyggede billedebehandlingsværktøj. Derfor anbefaler vi Greenshot til alle vores brugere.

Download Greenshot 1.1.9.13 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.683

Version
1.1.9.13

Tilføjet
07-02-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
1.3 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Greenshot
Detaljeret information
Downloads
2.683
Version
1.1.9.13
Tilføjet
07-02-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
1.3 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
21-04-2016
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Greenshot
4 0 4

Afinstallering af Greenshot

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Greenshot fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Greenshot, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Greenshot være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.