Programmer » Multimedie » Rip, Kopier, Konverter & Brænd

Nero Burning Rom download

Download en gratis prøveversion af Nero Burning ROM her

Hvis du står og mangler et velfungerende program, der kan brænde og kopiere CD’er, DVD’er og Blu-rays i rigtig høj kvalitet, så er Nero Burning ROM det rette værktøj til dig. Nero Burning ROM er anerkendt inden for sit felt, har millioner af downloads bag sig og er et prisvindende produkt. Til trods for programmets høje kvalitet, kan du downloade programmet gratis lige her, hvor du får adgang til en gratis prøveperiode på 15 dage. Udover at Nero Burning ROM er kendt for at kunne brænde alle typer af diske i høj kvalitet, så har programmet også en række af andre fordele, som du kan læse mere om nedenfor.

Hvad kan Nero Burning ROM?

  • Omdanne dine filer til det ønskede format

En fordel ved Nero Burning ROM er, at du har mulighed for at omdanne dine filer til dit foretrukne format på ingen tid. Lige meget om du har i tankerne at gemme CD’er eller musik på din computer eller smartphone, så kan Nero Burning ROM klare det for dig, og sågar stadig bevare det originale albumcover, når du gemmer dine favorit CD’er. Denne teknologi gør, at du har mulighed for at organisere din musiksamling på overskuelig vis.

  • Kopiering

Med Nero Burning ROM’s kopieringsfunktion har du mulighed for at få adgang til dine film og musik uanset om du befinder dig i stuen eller bilen. Selvom dine film og musik bliver kopieret, skal du ikke frygte for en forringet kvalitet. Nero Burning ROM sikrer nemlig, at dine kopierede filer har samme kvalitet som originalen. Selv når du kopierer en Audi-CD, så foregår kopieringen hurtigt og effektivt, og CD-teksten og de originale albumoplysninger bliver bevaret. Med andre ord minder den kopierede CD utrolig meget om originalen på alle parametre. 

  • Brænding

Nero Burning ROM betragtes af mange som markedets bedste brændingsværktøj, hvorfor du med tryghed kan kaste dig ud i at brænde dine CD’er eller film med Nero. I forlængelse af, at Nero bevarer dine filer i højeste kvalitet, når du kopierer, så sikrer Nero’s brændingsværktøj, at dine brændte Audi-CD’er får en endnu flottere klang takket være en automatisk sound-optimering. Sagt med andre ord sikrer Nero høj kvalitet på alle tænkelige parametre inden for kopiering og brænding af musik og film. Hvis du gerne vil læse mere om, hvilke funktioner Nero Burning ROM kan tilbyde dig, så kan du læse mere her.

  • Sikkerhed

Endnu en fordel ved Nero Burning ROM er, at de ting, der betyder noget for dig, bliver beskyttet. En avanceret teknologi medfører, at det kun er dig, der har adgang til dine brændte filer.

Downloads fra Nero

Inde på Nero’s officielle hjemmeside kan du blive meget klogere på, hvilke andre produkter, de kan tilbyde dig. Her kan du også få et overblik over en række af gratis apps, som du kan downloade ned på din computer eller smartphone, hvis du mangler værktøjer, der blandt andet kan hjælpe dig med, hvordan du får en solid og sikker backup og hvordan du får et succesfuldt multimedie-projekt. Nero giver dig også gratis adgang til nogle af deres egne anerkendte programmer, der kan hjælpe dig med at optage og redigere lydfiler, mikse musiknumre og meget andet.

En fordel ved Nero’s produkter er, at du får gratis adgang til alle deres produkter i 15 dage. Det giver dig mulighed for at se, hvad produktet kan og om det lever op til dine forventninger inden du køber produktet. Det giver dig også mulighed for at sammenligne de forskellige produkter uden du skal have penge op ad lommen. På den måde hjælper Nero dig med at finde det produkt, der passer bedst til dig og dine behov. Nero tilbyder dig prøveperioder inden for videoredigering, sikkerhed og brænding af video og musik.

Alternative brænder-programmer

Nero Burning ROM er naturligvis ikke det eneste produkt inden for sit felt, og inden man kaster sig ud i at brænde film og musik, kan det være rart at være orienteret omkring, hvilke andre brænder-programmer, der er på markedet: Ashampoo Burning Studio 2017 og Freemake Video Converter er værd at fremhæve, da de har fået rigtig gode anmeldelser.

Ashampoo Burning Studio 2017 er ligesom Nero Burning ROM kendt for at være et af de mest anerkendte og pålidelige programmer på markedet. Fordelen ved dette program er, at det er kendt for at kunne meget mere end bare at brænde CD’ er. Du kan naturligvis brænde musik og videoer, men du har også mulighed for at designe dine egne covers til de brændte CD’er eller lave et slideshow med lyd, der viser indholdet af videoen. Hvis du ønsker et mere kreativt program, der giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på dine brændte filer, så er Ashampoo Burning Studio 2017 lige noget for dig, og du kan downloade det her.

Freemake Video Converter giver dig mulighed for at konvertere mellem videoformater og naturligvis at brænde DVD’er. Men derudover har du også mulighed for at konvertere direkte til din iPad eller iPhone. Programmet er ganske gratis og er tilmed meget brugervenligt. Hvis du er nysgerrig omkring, hvilke funktioner Freemake Video Converter indeholder, så kan du downloade programmet via dette link.

Konklusion

For at opsummere, så er Nero Burning ROM et utrolig pålideligt og anerkendt brænder-program, som du trygt kan gå i gang med at bruge. Med Nero Burning ROM er du sikret et godt resultat, når du brænder DVD’er eller CD’er og selv når du kopierer dine brændte filer over på andre enheder, bliver den gode og høje kvalitet bevaret. Endnu en fordel ved Nero Burning ROM er, at der er fokus på sikkerhed, hvorfor du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt dine brændte filer bliver hacket. Programmet har en gratis prøveperiode på 15 dage, hvorimod de to andre programmer Ashampoo Burning Studio 2017 og Freemake Video Converter er gratis brænder-programmer. Men ikke desto mindre er du sikker på utrolig høj kvalitet og høj sikkerhed, hvis du investerer i Nero Burning ROM. Og med den gratis prøveperiode på 15 dage, har du mulighed for at afprøve samtlige produkter inden du investerer, hvorfor du kan være mere eller mindre sikker på, at få et produkt, der passer til dig og dine behov.

Download Nero Burning Rom 1.10.0.9 (dansk) her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
83.884

Version
1.10.0.9 (dansk)

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
2.99 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Nero AG
Detaljeret information
Downloads
83.884
Version
1.10.0.9 (dansk)
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
2.99 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
24-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Nero AG
3 0 371

Afinstallering af Nero Burning Rom

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Nero Burning Rom fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Nero Burning Rom, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Nero Burning Rom være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.