Programmer » Multimedie » Rip, Kopier, Konverter & Brænd

Ashampoo Burning Studio download

Download Ashampoo Burning Studio (dansk) gratis lige her

Går du og mangler et brænder-program? Så finder du her den helt rigtige løsning til dig.


Ashampoo Burning Studio er et såkaldt brænder-program, som du kan bruge til at brænde alt fra CD’er til Blu-ray. Det bedste af det hele: at bruge programmet er så nemt som at klø sig i nakken.

Hvorfor skal jeg downloade Ashampoo Burning Studio?

Som bruger vil du opdage, at Ashampoo Burning Studio er super nemt at bruge. Dette skyldes, at programmet er bygget op efter et basalt arbejdsflow med kun tre trin. Første trin er at vælge en fil. Andet trin er at vælge en behandlingsmetode. Trin tre slutter du af med at vælge en destination. Dette danner grundlag for et enkelt og ikke mindst håndgribeligt program, som du ikke behøver lade dig frustrere af.
Udover det faktum at Ashampoo Burning Studio er super brugervenlig, så er det også et ekstremt nyttigt program med mange gode funktioner.


Programmet inkluderer bl.a. sikkerhedskopiering. Du kan selv brænde og gemme data på en disk, men bliver filmængden for stor, og overskrider diskens kapacitet, så går Ashampoo Burning Studio automatisk ind og sikkerhedskopierer over flere diske. På den måde kan du være sikker på, at du ikke mister data.

Programmet har en integreret ripper af lyd-CD’er, og Blu-ray-formaternes understøttelse er forbedret med op til 25 GB pr. lag i kapacitet. Der er mulighed for Fuld HD (720) og Full HD video (1080p) til Blu-ray diskene.
Programmet sørger desuden for at ordne alt, når det kommer til kodning. Kodningskvaliteten er, sammenlignet med før i tiden, blevet væsentligt forbedret, og alle formidlingsværktøjer er ikke mindst blevet repareret. Uanset om du laver DVD eller Blu-ray diske med menuer, så gøres der brug af den samme integrerede editor. Programmet er lettilgængeligt, og kun et enkelt klik væk.

Brænd dine CD’er, DVD’er, Blu-ray diske

Ashampoo Burning Studio giver dig de helt klassiske funktioner, så du kan få brændt dine cd’er, dvd’er osv. Programmet fokuserer på et ønske om at diskbrænding skal være hurtigt, let, og så skal brændingen være i høj kvalitet. Dette skal gøres uden besvær, da det kan virke som spild af tid at sidde og lede efter de forskellige funktioner.

Mange brugere gider nemlig ikke overkomplicerede brændingsprogrammer, som kun bliver sværere og sværere at bruge. Med dette program er du sikret en sikker brænding, uanset om lagringen drejer sig om større eller mindre datamængder.

Ashampoo Burning Studio har flere funktioner

Ashampoo Burning Studio kan mere end blot at brænde cd’er og dvd’er. Udover programmets klassiske funktion, så kan du også redigere dine videoer ved hjælp af dette program. Funktioner som cutting, transitions, fades, subtitles m.m. er nemlig inkluderet. Ligeledes findes der en indbygget peg-og-klik DVD menu editor, hvor du kan vælge animerede temaer, så du kan sætte dit personlige præg og lave nogle fede interfaces til dine forskellige dvd’er.

Programmets design er super flot, og du kan selv vælge mellem forskellige skins. Disse skins finder du i venstre side, hvor du kan danne dig et overblik over hvilke, du kan vælge. En anden fed mulighed er, at du kan designe covers til de data-, musik- og/eller video-cd’er, som du brænder. Hvis du er en kreativ sjæl, så er der ligeså mulighed for at lave dig et slideshow med lyd. Her kan du så få vist cd’en eller dvd’ens indhold. Tilhørende coverets design er forskellige templates, som du skal gøre brug af til designprocessen. Du kan sammenligne programmet med et tegneprogram, idet programmernes muligheder ligner hinanden til en vis grad.


Det kan lyde omfattende, når tingene ridses op på denne måde. Men det gode ved alle disse funktioner er, at de er brugervenligt bygget op. Når du skal sætte musikfiler sammen, eller lave dig nogle slideshows, så vil du opdage, at programmet har en logisk opbygning. Det er nemt at flytte rundt på billederne og musikfilerne.

Ashampoo Burning Studio har altså et nemt design, som gør det let for brugeren at orientere sig i de forskellige funktioner, som programmet udbyder. Med et fint, brugervenligt og lettilgængeligt design, motiveres man til at gøre mere ud af brændingen.

Opdateringer og forbedringer

Ashampoo Burning Studio gennemgår regelmæssigt forbedringer, og er med tiden blevet både hurtigere til at starte op og hurtigere i brug. Udvikleren Ashampoo sørger konstant for at programmet bevarer sin brugervenlighed, da det for dem er det som kendetegner et godt brænder-program – dette uanset om programmet opdateres eller forbedres i en ny version. Ashampoo lytter til brugerenes tilbagemeldinger på programmet, og derved kan de tilføje de funktioner, der efterspørges. De korrigerer og ændrer, når der opstår problemer med programmet. Det betyder at Ashampoo Burning Studio forbliver et stabilt og troværdigt program.
I de nyere versioner af Ashampoo Burning Studio kan man bl.a. finde ridsebeskyttelse, der giver fuld beskyttelse og bevarelse af data, samt et gendannelsesværktøj, so kan gendanne dine betydningsfulde filer og uerstattelige minder. Af denne årsag er det godt at holde øje med hvilken version, det er, at du downloader, fordi versionen afgør hvilke funktioner, der følger med.

Er der et systemkrav, som skal opfyldes?

Man skal opfylde et bestemt systemkrav, for at kunne benytte Ashampoo Burning Studio. Ashampoo Burning Studio understøttes af Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10. Du kan læse mere om Ashampoo-programmernes forskellige systemkrav på deres hjemmeside her. Hvis du benytter andre styresystemer end Windows, så kan du helt sikkert finde et godt alternativ i vores multimediekategori, som du finder ved hjælp af dette link.

Andre brænder-programmer

Der er naturligvis forskellige typer brænder-software, og derfor er det en god ide at tænke over, hvilket program der er mest nyttigt for en selv. Som alternativ til Ashampoo Burning Studio kunne man overveje CDBurnerXP og ImgBurn. ImgBurn læser din disk, og laver dennes data om til et fuldstændigt billede af disken. Den kan også lave billeder af diverse filer på din computer eller via computerens netværk. Du kan bruge ImgBurn til bl.a. CD, DVD, HD-DVD og Blu-ray. CDBurnerXP er derimod et program, som er i stand til lidt af hvert. Her kan du få brændt dine CD’er, Dvd’er samt video, lyd og andet data. CDBurnerXP understøtter langt det meste, og det bedste af det hele er, at programmet er gratis.
Hvis du vil læse mere om dine muligheder indenfor diverse brænder-programmer, så kan du følge dette link.

Konklusion

For kort at opsummere, så er Ashampoo Burning Studio et godt program til dig, som er interesseret i et net og brugervenligt design med den klassiske brænder-funktion. Ashampoo Burning Studio er på alle måder kvalificeret. Gennem diverse funktioner er det desuden muligt for dig, at sætte dit eget præg på processen, så du får lige præcis de resultater, du drømmer om. Design dit eget cover og sammensæt dine egne slideshows. Aldrig har det været nemmere og sjovere at brænde CD’er, DVD’er og Blu-ray. Vi anbefaler varmt Ashampoo Burning Studio. Det er som sagt også fuldstændig gratis at benytte.  

Download Ashampoo Burning Studio 20 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.183

Version
20

Tilføjet
08-05-2015
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
30.2 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
ashampoo GmbH & Co. KG
Detaljeret information
Downloads
2.183
Version
20
Tilføjet
08-05-2015
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
30.2 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
10-10-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
ashampoo GmbH & Co. KG
4 0 5

Afinstallering af Ashampoo Burning Studio

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Ashampoo Burning Studio fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Ashampoo Burning Studio, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Ashampoo Burning Studio være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.