Programmer » Multimedie » PDF

AlterPDF download

Konverter hurtigt og gratis dine filer til og fra PDF med programmet AlterPDF, som du kan downloade her.

Skal du konvertere en Word-fil til PDF-format, eller står du måske i den omvendte situation, hvor du godt kunne tænke dig at ændre en PDF-fil til Word-format, så kan du heldigvis gøre begge dele med AlterPDF.

Programmet indeholder en lang række funktioner, så du kan konvertere, modificere og håndtere PDF-filer. Det kan downloades gratis her på siden.

Håndter dine filer

I programmets Operations-menu finder du 18 forskellige redskaber, som du kan benytte til at håndtere dine filer med. Her kan du ikke blot konvertere mellem Word og PDF. Du får også muligheden for at konvertere mellem Excel og PDF såvel som billeder og PDF. Ligesom med Word er det også her begge veje, der kan konverteres.

Derudover kan du også modificere dine PDF-filer. Redskaberne tæller blandt andet et Merge-redskab, der kan binde to PDF-filer sammen, mens du også både kan fjerne sider og trække enkelte dele ud af din PDF-fil. Derudover findes der også redskaber til at tilføje vandmærke, samt til at kryptere dine filer, så de forbliver sikre.

Print

Skal du printe en fil, kan dette også gøres direkte i programmet.

Det tager blot et par sekunder, og du kan se et preview af den PDF-fil du har valgt, inden du printer, så du kan sikre dig, at det er den rigtige PDF-fil, du printer, og at der ikke er fejl på den.

Brugervenligt setup

Programmet er super simpelt skruet sammen, så du let og elegant kan navigere rundt i de forskellige menuer. Designet er moderne og roligt, og du bliver derfor ikke træt af at benytte programmet lige foreløbigt. Det eneste minus vi har kunnet finde ved programmet indtil videre, er at det desværre ikke fås på dansk. Derfor er du nødsaget til at benytte den engelske version, som heldigvis er skrevet på et letforståeligt sprog uden fremmedord. Dermed skulle alle gerne kunne være med.

Alternativer

Der findes utroligt mange programmer til at behandle PDF-filer med, og du kan finde et bredt udsnit af dem på vores PDF-side. Blandt andet programmet PdfJumbler, der kan redigere i PDF-filer.

Konklusion

AlterPDF giver dig en masse redskaber til at konvertere, modificere og redigere dine PDF-filer. Det er gratis og er helt klart en prøvetur værd.

Download AlterPDF 3.5 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
185

Version
3.5

Tilføjet
30-09-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
15,7 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Alternative PDF Solutions
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
185
Version
3.5
Tilføjet
30-09-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
15,7 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Alternative PDF Solutions
0 0 1
100 kr

Afinstallering af AlterPDF

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere AlterPDF fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find AlterPDF, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle AlterPDF være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.