Programmer » Multimedie » PDF

Able2Extract PDF converter download

Download gratis et smart PDF program, der kan redigere i PDF filer som om de var Word, Excel eller CSV.

Able2Extract er et genialt program, beregnet til dig, som bruger mange PDF-filer og som gerne vil kunne rette og tilpasse i filerne. Normalt er det ikke ligetil at rette i en PDF-fil, men Able2Extract har skabt en løsning, hvor du kan skabe eller redigere PDF’er. Der findes andre programmer, som man også kan bruge til at lave nogle rettelser i PDF-filer, men dette program går helt ud over det sædvanlige.

Med Able2Extract kan du redigere teksten direkte i PDF filen. Som om det var en Wordfil. Du kan endda rotere siderne eller merge og splitte PDF-filerne. Du kan flytte rundt på rækkefølgen af siderne, som om det var Word du redigerede det hele i. Tilføj tekst og mange andre features som i Word.

Du får fuld kontrol over processen.

Og det er ikke kun tekstPDF’er du kan rette i. Selv Excel, powerpoint, DMG eller CSV filer, som er omdannet til PDF kan redigeres og rettes i. Igen helt som om det var selve programmet du brugte til at redigere filen i. Desuden kan du konvertere næsten alle former for printbare dokumenter til Excel. På den måde kan du få en fuld dataanalyse fra mere end en kilde.

Træk derfor alt ud fra PDF-filen og gem det hele i Excel. Du kan også konvertere direkte fra PDF til en CSV fil. Alle dataudtrækninger består kun af 3 trin: Åben – Vælg – Konverter. Så bliver det ikke lettere.

Så bare kom i gang med at konvertere PDF filer til alle de formater du har brug for (indenfor rammerne af programmet selvfølgelig)

Download Able2Extract PDF converter 11 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.180

Version
11

Tilføjet
02-12-2016
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
63.5 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Investintech
Detaljeret information
Downloads
1.180
Version
11
Tilføjet
02-12-2016
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
63.5 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
02-12-2016
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Investintech
3 0 3

Afinstallering af Able2Extract PDF converter

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Able2Extract PDF converter fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Able2Extract PDF converter, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Able2Extract PDF converter være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.