Programmer » Multimedie » Foto Slideshows

Wondershare DVD Slideshow Builder download

Download gratis Wondershare DVD Slideshow Builder, som er en alt-i-en løsning, der lader dig lave professionelle DVD slideshows med dine fotos.

Du kan efterfølgende fremvise dine slideshows via en DVD afspiller med flotte transitions effekter, baggrundsmusik og animerede titler - alt efter dine ønsker. Flottere bliver det ikke.

Det brugervenlige DVD-diasshow skaber software, der giver dig mulighed for at strikke video, musik og fotos sammen til et inspirerende DVD-diasshow. Kombiner et stort udvalg af musik, videoer og fotos for at lave dit personlige show. Brug filmeffektværktøjer til rådighed for at lave et show, der ser professionelt ud. Du kan dele videoerne på Facebook, YouTube og andre steder på internettet

Skab din helt egen originale fortælling ved hjælp af kun dine fotos og minder fra rejser og ferier. Pust liv i ferieminder ved at lave unikke dokumentarfilm af dine rejser, der vil få din familie og venner til at tabe både næse og mund.

Du kan vælge imellem over 480 stilarter, som er helt gratis at bruge. Skift mellem 4:3 og 16:9 video med kun et klik. Inkluder intro og rulletekster for at give en følelse af professionalisme til dit arbejde.

Download Wondershare DVD Slideshow Builder 6.1.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.975

Version
6.1.0

Tilføjet
30-04-2007
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
34.3 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Wondershare
sales@photo-to-dvd.com
Detaljeret information
Downloads
1.975
Version
6.1.0
Tilføjet
30-04-2007
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
34.3 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
12-06-2017
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Wondershare
5 0 3

Afinstallering af Wondershare DVD Slideshow Builder

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Wondershare DVD Slideshow Builder fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Wondershare DVD Slideshow Builder, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Wondershare DVD Slideshow Builder være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.