Programmer » Multimedie » Foto Slideshows

Apeaksoft Slideshow Maker download

Download en gratis prøveperiode af Apeaksoft Slideshow Maker for nemme og unikke slideshows

Apeaksoft Slideshow Maker er et program der ikke blot fokuserer på, at du kan fremvise dine billeder og videoer i almindelige slideshows, men også så du kan personliggøre dem med flotte temaer og eget valg af musik. Dette program er til dig, der ønsker at gøre dine slideshows mere unikke og professionelle på en simpel måde.

De fleste har nok kendskab med PowerPoint, som er en del af Microsoft Office pakken. I så fald, så kan man anse Apeaksoft Slideshow Maker for at værende et mere udvidet program, som til en vis grad, også er simplere at benytte sig af. Efter erfaring, så kan vi også konkludere at med PowerPoint, så er det svært at tilføje videoer i ens præsentationer uden at det hakker. Dette er umiddelbart ikke tilfældet med Apeaksoft Slideshow Maker, da man direkte uploader og gennem i et format, som skåner ens computers arbejdskræfter.

Personliggør dine slides

Apeaksoft Slideshow Maker er ikke som hvert et andet slideshow program, eftersom det accepterer alle populære filer. Det vil sige, at du nemt kan vælge sange, billeder og videoer som du kan tilføje til programmet helt uden problemer.

Det kan være at du har brug for at lave et slideshow til undervisningen, eller måske ønsker at fremvise et sødt slideshow i forbindelse med en særlig anledning – så er det netop dette program, som du bør overveje. Samtlige elementer kan tilføjes til dine slides for at gøre dem mere personlige. Du kan selv vælge temaet til dine slides ved at tilføje tekst, filtrer og overgangsskift.

Der findes i forvejen færdiglavede temaer som kan benyttes, men der er også mulighed for at lave dine helt egne temaer. På den måde får du et slideshow som bærer præg af, hvilke filtrer og elementer du har valgt.   

Der er ti forskellige færdiglavede temaer, som man frit kan vælge imellem. De varierer og er alt fra: mode, rejse, jul, sport osv.

Der er som sagt også et stort sortiment af forskellige filter, som kan være med til at tilpasse ens billeder/videoer, så det ser attraktive ud.

De forskellige filter fungere ligesom de gør på ens smartphone, når man tager- og redigere billeder.

Der er enkelte filter, som også tilføjer f.eks. stjernestøv, som ligeså stille bevæger sig hen over ens billeder. Det ser fantastisk flot ud, og sikre at ens præsentation er helt unik. Man kan selvfølgelig finjustere i de forskellige filter, så de passer perfekt til ens billede eller video.  

Tilføjelse af musik er ligesom de ovenstående funktioner, også forholdsvis let. Man skal blot vælge den lydfil, som man ønsker at benytte, og man kan derefter redigere og tilpasse som man ønsker.

Det er muligt at vælge hvornår ens musik skal starte og slutte, og man kan også tilpasse lydniveauet. Der kan tilføjes flere sange i samme præsentation.

Ekstrafunktion

De mest essentielle funktioner er der altså, men et så udgivet program som Apeaksoft Slideshow Maker har selvfølgelig en del ekstrafunktioner, som helt sikkert er værd at kigge lidt nærmere på. En af de spændende ekstrafunktioner er elements.

Elements er en form for ’klistermærke’, som man kan sætte på ens billede eller video. Der er en masse færdiglavende elements, og det er alt fra lykønskninger til smileys. De er alle sammen animeret, og ser derfor utrolig godt ud på ens præsentation. Der er desværre ikke mulighed for at redigere i dem, så man kan ikke tilpasse tekst osv.

Slideshows der understøtter filformater  

Med Apeaksoft Slideshow Maker skal man ikke længere tænke på at konvertere ens filer til forskellige formater. Dette program understøtter nemlig stort set alle filer.

Apeaksoft Slideshow Maker har skabeloner til eksport, så man behøver ikke at sætte sig ind i filformater. Hvis man f.eks. vil uploade ens præsentation til YouTube, så vælger man blot YouTube skabelonen og starter eksporten. Det gemte filformater kan nu uploades til YouTube. Vi var aldeles imponeret over at Apeaksoft Slideshow Maker understøtter 4K opløsning, og det er ikke noget vi har set hos alternative programmer.

Pris & prøveperiode

Det er som sagt blot en prøveperiode, som frit kan downloades her på siden. Det betyder selvfølgelig at man har begrænset tid med programmet før, at man er nødsaget til at købe det, hvis man ønsker fortsat at benytte det.

For at købe fuld adgang skal man af med omkring 262 DKK. Det er en forholdsvis acceptabel pris, når man tager i betragtning af hvor udvidet og veludviklet stykke software man får for pengene. Det er også muligt at købe pakkeløsning, så man får Apeaksoft Slideshow Maker samt deres video konverteringsprogram til omkring 386 DKK.

For yderligere information om køb af produkt benyt dette link.  

 

Design & brugervenlighed

Vi er meget imponeret over designet af Apeaksoft Slideshow Maker, da dette simple design bidrager optimalt til brugervenligheden.

Det simple design gør nemlig, at det er utrolig let at navigere i de forskellige funktioner. Derudover, så er funktionerne velplaceret og de ligger lige der – hvor man forventer dem. Selv de smådetaljer som en overskuelig fane til eksport er velovervejet, og gør altså at alle, uanset teknologisk erfaring får en fremragende brugeroplevelse.

Konklusion

Hvis man arbejder med præsentationer, billeder eller videoer, så er Apeaksoft Slideshow Maker helt sikkert værd at prøve. Programmet har utallige muligheder, og er så simpelt opbygget, at alle kan formå at skabe et utrolig flot resultat.

Uanset om det er fritidsinteresse eller om man gerne vil imponere kollegaerne til næste møde, så er Apeaksoft Slideshow Maker en oplagt valgmulighed.

Prikken over i’et er, at programmet bl.a. understøtter 4K opløsning, hvilket er en funktioner, som vi ikke har fundet hos alternative programmer. Det er for os en indikation på, at vi har med en passioneret udviklet at gøre.

Download Apeaksoft Slideshow Maker 1.0.8 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
926

Version
1.0.8

Tilføjet
02-11-2018
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
4.51 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Apeaksoft Studio
Detaljeret information
Downloads
926
Version
1.0.8
Tilføjet
02-11-2018
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
4.51 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
30-11-2018
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Apeaksoft Studio
3 0 3

Afinstallering af Apeaksoft Slideshow Maker

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Apeaksoft Slideshow Maker fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Apeaksoft Slideshow Maker, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Apeaksoft Slideshow Maker være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.