Programmer » Multimedie » Film redigering

Vidmore Video Enhancer download

Download of prøv Vidmore Video Enhancer her

Har du oplevet, at når du har lavet en videooptagelse, så er der bare noget, der ser helt forkert ud? Måske er videoen for mørk, for lys, der kan være for meget flimmer i filmen, eller kameraet ryster. Det er ikke kønt, og det ødelægger et ellers godt produkt. 

Men moderne teknologi og software kan afhjælpe dig med rigtig mange af de problemer. Et eksempel på sådan software er Vidmore Video Enhancer. 

Korriger de skønhedsmæssige fejl i dine optagelser

Der skal ikke meget til før en god ide falder til jorden på grund af udstyr af ringere kvalitet. Lad os sige, du har optaget en rigtig fed video, men filmen er helt grynet og flimset. 

Så kan du bruge Vidmore Video Enhancer til at reducere filmstøjen og bevare kvaliteten. Det kan også være, du har filmet et sted, hvor lyset ikke er optimalt. Det kan også korrigeres. Og hvis du har optaget med håndholdt kamera, vil du nok opleve, der bliver rystet en del. Men det kan du også stabilisere i Vidmore Video Enhancer. 

Mindre relevant til programmets generelle funktion er dens trimmer, der lader dig klippe sekvenser af din optagelse ud. Hvor relevant det er for programmet kan diskuteres, men får man brug for det, er det der.

Et relativt frustrerende design

Vidmore Video Enhancer har ganske effektive og brugbare funktioner. De fejler ikke noget. Men det er mere den brugerflade, de er indrammet i, der gør at programmet føles mere irriterende end gavnende at bruge. 

Du har din hovedbrugerflade, hvor du kan se dine importerede filer (som du ikke kan drag and drop ind. De skal manuelt loades ind), en afspiller så du kan gennemgå dit produkt og så en værktøjslinje i toppen. 

Hver gang du klikker på noget åbner der sig en helt ny menu, og resten af programmet forsvinder. Det bliver forvirrende, kaotisk og det svinger bare ikke. Det er en ommer på den front. 

Demo-version versus fulde version

Demo-versionen har nogle meget betydningsfulde begrænsninger. For eksempel, hvis videoen er længere end 5 minutter, kan man kun korrigere fejl på det halve. Og hvis den er under 5 minutter, gælder det samme. Du får desuden heller ikke automatiske opdateringer eller support-hjælp.

Det betyder i praksis at man skal lave nogle meget finurlige manøvrer for at tilføje effekter til hele ens video. 

Prisen er også relativt høj, hvis man vil undgå dette. Programmet koster $20 dollars for én måned eller $50 for en livstidslicens. Det er meget pricy.

Konklusion

Vidmore Video Enhancer vækker nogle forskellige følelser. Værktøjerne er nemme at sætte sig ind i, og de virker. Men designet er for fragmenteret og ugennemtænkt. Hvis man kan leve med et middelmådigt design, så kan programmet anbefales.

Download Vidmore Video Enhancer 1.0.8 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
633

Version
1.0.8

Tilføjet
18-01-2021
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
38 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Vidmore
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
633
Version
1.0.8
Tilføjet
18-01-2021
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
38 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
18-01-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Vidmore
0 0 1

Afinstallering af Vidmore Video Enhancer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Vidmore Video Enhancer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Vidmore Video Enhancer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Vidmore Video Enhancer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.