Programmer » Multimedie » Film redigering

Video Cutter Joiner Free download

Download gratis videoredigeringsprogram her

At fange livets små og store øjeblikke er blevet en normalitet over de sidste år, hvor de fleste mennesker i dag er i besiddelse af et kamera hele døgnet, og af denne grund har mulighed for at gemme billeder og ikke mindst videoer, som små visuelle tidskapsler. Uafhængigt af om du er professionel videograf, om du nyder at filme dine byture med vennerne, eller om du har en yndlingsvideo liggende allerede, som du gerne vil klippe i, så vil de flestes visuelle mesterværker kunne forbedres gennem et program, der kan hjælpe med at skære unødvendige dele fra og sammensætte indhold. Dette gør, at du får et så stilrent og sammenhængende endeligt resultat som muligt. 

Programmet kan også bruges til for eksempel at redigere uønskede dele af mere professionelle videodele, såsom at fjerne reklamer og lignende fra videomateriale. 

Eksempel på et nemt og overskueligt program til videoredigering

Et godt eksempel på et velfungerende program, der vil være i stand til at hjælpe dig i din videoredigerings proces, er programmet ‘Free Video Cutter Joiner’, som er et gratis videoredigeringsprogram, udviklet af korporativet Yyzsoft, som siden 2011 har været kendt for deres fokus på billed og lyd-baseret software, som er brugervenligt og er let tilgængeligt for den gængse bruger. 

Yyzsoft er godt klar over, at redigerings verdenen kan virke voldsomt uoverskuelig, især hvis man ikke er vant til at begå sig i lignende programmer. Dette har de dog sørget for at indarbejde i deres produkt, da programmet har indbygget sin egen software guide i fane-linket ‘how to use the software’, som sender brugeren ind på en hjemmeside, som forklarer programmets mere indviklede dele med billeder og tekst. Guiden kan også tilgåes direkte via dette link, hvis du gerne vil se hvordan programmet virker, inden du downloader.

Generelt kan der siges om programmet, at det kan bruges til at beskære video og sætte det sammen med andre videoklip for et sammenhængende endeligt resultat, som ikke bærer særpræg af at være blevet redigeret, når man først har lært at bruge programmet ordentligt, hvilket går hurtigt, takket være dets brugervenlige design. 

Programmet har to faner, som forefindes øverst i programmets vindue, hvor man kan arbejde specifikt med video redigering i form af henholdsvis videoklipning og videosammensætning. 

Brugeroplevelsen: Et program, der virker uden dikkedarer

Free Video Cutter Joiner har sørget for at skabe et program, der er meget brugervenligt og som er nemt og overskueligt fra et designmæssigt standpunkt. Programmet har udseendesmæssigt et tidsløst udseende, som passer ind i såvel nye som ældre versioner af windows, som kan køre programmet uden problemer.

Free Video Cutter Joiner har derudover også forskellige muligheder i forhold til valg af sprog, som blandt andet indeholder sprogpakker på engelsk, spansk, tysk, fransk, italiensk, m.fl. 

Er du ikke bruger af af Windows styresystemet, er der selvfølgelig også tænkt på et alternativ til dem, som bruger Mac OS. Det gratis Mac OS baserede program til Apples produkter hedder ‘Video Scissors’ og kan downloades via følgende link. ‘Video Scissors’ er udarbejdet ud fra den samme filosofi som Video Cutter Joiner Free og følger derived også dens simple design og brugervenlighed. 

Alsidige filformater

Nogle videovisnings programmer understøtter kun visse videoformater. Med ‘Video Cutter Joiner Free’, er der mulighed for at eksportere det redigerede format til mange forskellige videoformater, såsom MP4, WMV, MOV, AVI og andre. For den gængse bruger, betyder dette blot, at du altid vil have mulighed for at kunne se dit redigerede videomateriale, ligegyldigt hvilken videoafspiller du bruger.

Hurtighed og kvalitetssikring

Video Cutter Joiner er ikke kun et gratis program, som er nemt at arbejde med, men det er også effektivt og er dermed i stand til at processere de filer, du tilføjer til den på hurtig vis, således at du har det endelige resultat hurtigt, selvfølgelig afhængig af filens originale størrelse, som det er tilfældet med alle video processerings- og redigeringsprogrammer. Hastigheden matches derudover også af det gode resultat, som softwaren tilbyder, muligvis netop på grund af, at der er fokuseret på praktiske egenskaber og gode resultater i stedet for æstetisk prompt og pragt.  

Ingen video uden lyd:

Video Cutter Joiner klipper og sammensætter både lyd og video, men i nogle tilfælde er man måske mere interesseret i at sammensætte sin egen lyd eller redigere i et lyd-specifikt program. Skulle dette være noget, du var interesseret i, ville det være oplagt at bruge et af Yyzsofts programmer udarbejdet specifikt til dette; såsom Free MP3 Cutter Joiner til Windows eller MP3 Cutter Joiner til Mac, som begge er gratis at downloade via linkene i denne artikel. Disse MP3 programmer følger den samme design- og brugerbaserede filosofi, som går igen i alle Yyzsofts software programmer. 

Konklusion:

Free Video Cutter Joiner er et oplagt valg til den almindelige videoredigerings-entusiast, eller til personen, der har et projekt, som kræver at video skal redigeres hurtigt og effektivt. Grundet programmets design, som giver en følelse af autentisk, solidt windows-baseret software, er det meget brugervenligt og har derudover også diverse porte til brugere af Apples Mac styresystem eller lignende programmer, som specialiserer sig inden for udelukkende lyd.

Det faktum, at Yyzsoft har fokuseret på brugervenlighed, for eksempel i deres for-installerede guide, som er indbygget i programmet efter download, gør programmet til en fornøjelse at bruge, for både den garvede, såvel som den nyligt udsprungne video redigerings entusiast.

Download Video Cutter Joiner Free 5.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
565

Version
5.0

Tilføjet
27-08-2021
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
40,6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Yyzsoft
support@dvdvideomedia.com
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
565
Version
5.0
Tilføjet
27-08-2021
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
40,6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
06-09-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Yyzsoft
0 0 1

Afinstallering af Video Cutter Joiner Free

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Video Cutter Joiner Free fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Video Cutter Joiner Free, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Video Cutter Joiner Free være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.