Programmer » Multimedie » Film redigering

SolveigMM HyperCam download

HyperCam er et brugervenligt redigeringsværktøj. Prøv programmet gratis i 7 dage eller køb en årslicens for cirka 360 kroner på dette link.

Vi har desværre ikke selv testet HyperCam, men formålet med softwaren er at optage videoer af det, der foregår på din computerskærm, som du så herefter kan dele med dine venner, dine kollegaer, din familie eller hele internettet gennem en videoplatform såsom YouTube. Eksempelvis kan du optage en guide af, hvordan man bruger et bestemt computerprogram, eller du kan vælge at filme en gameplay-video af dit yndlingscomputerspil!

På programmets officielle hjemmeside nævnes det desuden, at HyperCam leveres med et indbygget redigeringsværktøj, som du kan bruge til at foretage ændringer og justeringer på dine optagne videoer med. På denne måde kan du være sikker på, at dine videoer bliver præcis, som du ønsker dem, inden du deler dem med andre eller uploader dem til internettet. Udvikleren lover også understøttelse af filtyperne AVI, WMV, ASF og MP4, samt at programmet kan anvendes på en række af forskellige sprog, herunder engelsk og tysk.

Du kan læse meget mere om HyperCam på softwarens officielle hjemmeside på dette link. Desuden kan vi anbefale dig at tage et kig på vores Screen Capture-softwarekategori, hvor du kan finde mange lignende værktøjer, og en del af disse er helt gratis!

Tip: Hvis du søger et videoredigeringsværktøj med mange forskellige funktioner, så står denne udvikler også bag værktøjet SolveigMM Video Splitter!

Download SolveigMM HyperCam 6.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
3.682

Version
6.2

Tilføjet
13-06-2004
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Solveig Multimedia
Detaljeret information
Downloads
3.682
Version
6.2
Tilføjet
13-06-2004
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
Mb
Licens
Trialware
Opdateret
16-05-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Solveig Multimedia
4 0 4
Pr. år ca. 360 kr

Afinstallering af SolveigMM HyperCam

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SolveigMM HyperCam fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SolveigMM HyperCam, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SolveigMM HyperCam være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.