Programmer » Multimedie » Film redigering

OBS Studio download

Stream og optag dine mesterværker

OBS Studio, eller Open Broadcaster Software Studio, er et gratis og open source software til optagelse og streaming af video og lyd. Med en bred vifte af funktioner og fleksibilitet er OBS Studio et populært valg blandt indholdsproducenter, streamere og videokonferencebrugere. I denne anmeldelse vil vi dykke ned i OBS Studio's funktioner, brugervenlighed, ydeevne og support.

Funktioner

  1. Scene- og kildeopsætning: OBS Studio giver brugerne mulighed for at oprette forskellige scener med flere kilder, såsom skærmbilleder, tekst, billeder og webcamvideoer. Dette giver brugerne mulighed for at skifte mellem forskellige scener under en live stream eller optagelse, hvilket skaber en mere dynamisk og professionel præsentation.

  2. Audio Mixer: OBS Studio inkluderer en avanceret lydmixer, der giver brugerne mulighed for at justere lydstyrkeniveauet for hver kilde individuelt, samt anvende filtre og effekter. Dette giver brugerne kontrol over lydkvaliteten og kan hjælpe med at minimere baggrundsstøj.

  3. Streaming og optagelse: OBS Studio understøtter både streaming og optagelse i høj kvalitet. Brugerne kan streame live til populære platforme som Twitch, YouTube og Facebook, samt optage video og lyd lokalt på deres computer. Optagelserne kan gemmes i forskellige formater og kvalitetsindstillinger.

  4. Overlays og grafik: OBS Studio giver brugerne mulighed for at tilføje overlays, grafik og tekst til deres videoer, hvilket skaber en mere professionel og engagerende præsentation. Dette kan inkludere ting som logoer, nederste tredjedel, chatbokse og donationstrackere.

  5. Browserkilder: OBS Studio understøtter browserkilder, hvilket betyder, at brugerne kan integrere webindhold direkte i deres streams og optagelser. Dette kan være nyttigt, hvis du vil vise en hjemmeside, en chatboks eller andre onlineelementer i dit indhold.

Brugervenlighed

OBS Studio har en stejl indlæringskurve for nye brugere, da den indeholder mange avancerede funktioner og indstillinger. Dog er der masser af online vejledninger og ressourcer tilgængelige, der kan hjælpe brugerne med at lære softwaren. Når man først har fået styr på grundlæggende funktioner og opsætning, er OBS Studio meget tilpasningsdygtigt og kraftfuldt.

Ydeevne

OBS Studio er kendt for sin effektive ydeevne og lave CPU-forbrug, hvilket gør det muligt for brugerne at streame og optage i høj kvalitet uden at belaste deres computer for meget. Softwaren er kompatibel med Windows, macOS og Linux, og kan håndtere optagelser og streams med forskellige opløsninger og billedh

Download OBS Studio 29.0.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
217

Version
29.0.2

Tilføjet
03-04-2023
Kompatible systemer
Windows, Mac & Linux

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Jim & OBS Studio Contributors
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
217
Version
29.0.2
Tilføjet
03-04-2023
Kompatible systemer
Windows, Mac & Linux
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
21-04-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Jim & OBS Studio Contributors
0 0 1

Afinstallering af OBS Studio

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere OBS Studio fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find OBS Studio, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle OBS Studio være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.