Programmer » Multimedie » Film redigering

Movavi Video editor (til Mac) download

Mød det bedste Video Editing Software der findes til Mac. Download Movavi Video Editor til Mac gratis her.

Tjek Movavi Video Editor til Mac ud - det tager kun et par minutter at mestre. Movavis Movie Editor til Mac har alt hvad du behøver i et hurtigt og effektivt hjemmevideoredigeringsprogram. Bare importer dine videoer og fotos i programmet, så kan du på magisk vis forbedre videokvaliteten, anvende filtre, tilføje titler, animerede fades og musik - og så er du køreklar! Programmet indeholder simple værktøjer og en intuitiv brugerflade garanterer en kort indlæringskurve og tonsvis af sjov på den kreative måde.

Programmet understøtter de fleste populære videoformater. Du kan importere alle billeder eller videoer, der er lagret i de mapper, du vælger. Tilføj billeder til et diasshow eller som cut-ins mellem video segmenter. Opret widescreen eller standard 4:3 projekter på din Macbook.
Trim og beskær optagelserne i dele, slet de unødvendige segmenter, så du får kernen af den video du gerne vil have. Drej rammen og justér lydstyrken.
Du kan vælge mellem over 100 animerede overgange til videoer og stillbilleder. Vælg blot en fade eller vælge forskellige temaer til at forbinde de enkelte klip.

Du kan forbedre billedkvaliteten automatisk med Magic Enhance eller manuelt justere lysstyrke, kontrast og andre parametre i dine videoer.
Hvis du gerne vil genopfriske dine film, kan du tilføje flere end 160 speciel effects!

Til sidst kan du tilføje musik og titler på din video. Du kan uploade dine egne lydfiler i alle de populære formater. Vælg mellem 18 forudindstillede melodier i forskellige stilarter. Spice din video op med lyd effekter som klapsalver, latter og mange flere.
Tilføj kreative titler med eller uden animation.
Juster tekst parametre som skrifttype, størrelse og farve
Vælg mellem 53 Forklaringstekstudvidelser stilarter for uddannelsesmæssige videoer

Gem din film i alle video-formater der er kompatibel med Mac OS X: Herunder AVI, MPEG-4, MOV og mange flere.
Eksporter din video til visning på Apple, Android, BlackBerry og andre mobile enheder.
Forbered dit projekt til upload til YouTube, Facebook, MySpace og andre video-hosting-tjenester ved hjælp af de dedikerede forudindstillinger gruppen.

Slideshow Wizard gør det nemt at lave et slideshow og programmet vil hjælpe dig med at oprette en film fra stillbilleder med 3 nemme trin: upload fotos, sæt dem sammen med overgange, og tilføj din egen musik eller brug de indbyggede spor.
Har du set de skøre "magiske" videoer, hvor alting går baglæns? Du kan nemt genskabe denne effekt selv med Reverse funktion i Movavi Video Editor!
Juster lydfrekvensen med den indbyggede Equalizer. Normaliser lyden, fjern støjen og anvend special effects som Echo, Robot, Telefon, etc.

Movavi er simpelthen Guds gave til mennesket når det kommer til videoredigering. Simpelt for enhver at lave magiske film der tryllebinder dine seere.

Download Movavi Video editor (til Mac) her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.133

Version


Tilføjet
15-12-2016
Kompatible systemer
Mac OS

Størrelse
60.3 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Movavi
Detaljeret information
Downloads
1.133
Version
Tilføjet
15-12-2016
Kompatible systemer
Mac OS
Størrelse
60.3 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
15-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Movavi
5 0 2

Afinstallering af Movavi Video editor (til Mac)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Movavi Video editor (til Mac) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Movavi Video editor (til Mac), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Movavi Video editor (til Mac) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.