Programmer » Multimedie » Film redigering

CyberLink PowerProducer download

Download her CyberLink PowerProducer 6 der er et kraftfuldt men brugervenligt video produktions program.

Programmet har fuld optagelse, redigering, tilpasning og brændings funktioner plus flere fantastiske DVD menu skabeloner. Hvilket gør CyberLink PowerProducer 6 til et af de bedste måder at producere dine hjemmevideoer på disken.

The Right -to-Disc -optagelse teknologi giver dig mulighed for at lave en dvd eller Blu-ray Disc -film fra dine DV / HDV- videokameraer i real tid, med minimum harddiskplads krav.

Desuden garanterer CyberLinks proprietære SVRT teknologi den hurtigste måde at producere en video på med den originale videokvalitet. CyberLink PowerProducer 6 leveres også med en række handy disk funktioner, som vil hjælpe dig med hele film produktionsprocessen. Efter brænding kan du endda gå tilbage og fortsætte med at redigere dvd-film, du allerede har brændt til disken.

Endvidere understøtter CyberLink PowerProducer 6 nu autorisering af Blu-ray Disc-film, så du kan nyde dine HD- film med disse revolutionerende teknologier, på blot et par enkle klik.

For de brugere, der kun har en dvd- skrivbare drev, kan CyberLink PowerProducer 6 oprette high-definition -film i AVCHD -format, som kan brændes på en DVD. AVCHD filmfiler kan også nydes med den nyeste version af CyberLink PowerDVD , samt forbruger- spillere som PlayStationon3.

Download CyberLink PowerProducer 6 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.281

Version
6

Tilføjet
02-07-2008
Kompatible systemer
Windows2000, WinXP, Windows Vista

Størrelse
68.93 Mb

Licens
Demo

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
CyberLink Corp.
trialsubmission@cyberlink.com
Detaljeret information
Downloads
1.281
Version
6
Tilføjet
02-07-2008
Kompatible systemer
Windows2000, WinXP, Windows Vista
Størrelse
68.93 Mb
Licens
Demo
Opdateret
19-05-2014
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
CyberLink Corp.
5 0 1

Afinstallering af CyberLink PowerProducer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere CyberLink PowerProducer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find CyberLink PowerProducer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle CyberLink PowerProducer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.