Programmer » Multimedie » Film afspillere

SPlayer download

Download medieafspilleren SPlayer gratis her

Er det tiden til at finde en ny og effektiv medieafspiller? Det kan være noget så svært at finde en ordentlig en. Det er nemlig den type software, hvor flere hundrede selskaber konkurrerer om din opmærksomhed

Et program som SPlayer kan tilbyde dig en fin medieafspiller, der også inkluderer nogle ekstra godter på vejen. 

De fleste video formats er understøttede

SPlayer er en medieafspiller/video player, og er derfor et ideelt program at afspille sine videoklip på. SPlayer supports mange forskellige formater af videofiler. Du kan for eksempel bruge MP4, AVI, MOV, OGG og WMV. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, programmet understøtter dit foretrukne videoformat. 

SPlayer har desuden også fine muligheder for at tweake video and audio. Du kan for eksempel skrue op for lyden med 1000%. Det er svært at sige, hvorfor du skulle gøre det, men det kan du. Programmet kan også autogenerere undertekster til engelsk. 

Du kan desuden også oprette en playliste med dine videofiles. Det er smart nok, hvis man har optagelser fra en stor begivenhed som et bryllup, en rund fødselsdag eller noget helt andet, man gerne vil gå igennem selv, eller vise andre. 

Lav en hub til dine streamingsider

SPlayer er som navnet hentyder til en medieafspiller, det er klart. Men den kan altså også noget lidt ekstra, som du nok kan få nytte af. 

I SPlayer kan du nemlig samle alle dine yndlingsstreamingsider, så du hurtigt kan få adgang til dem, og skifte imellem dem som du ønsker. Dette gælder for eksempel YouTube, Twitch, MasterClass, Tencent Video etc. En god blanding af underholdning og undervisning. 

Så ikke nok med, du kan afspille dine egne videoer, så får du også adgang til et hav af materiale fra nettet af, du kan se når det passer dig samlet ét sted. 

Designet med brugervenlighed for øje

SPlayer har et utroligt simpelt design. Det er faktisk så simpelt, at udviklerne har undladt at tilføje en hjælpesektion til problemer på dette punkt. Når du starter programmet op, mødes du af en sort skærm med en stor plusknap i venstre bund. Her kan du trykke for at tilføje et videoklip, men du kan også bare dragge det ind. 

Oppe i venstre top er der en knap symboliseret med 3 barer. Her kan du klikke for at få vist din site manager. Den kommer med YouTube og Twitch valgt i forvejen, men du kan åbne op for en liste og tilføje flere, som det passer dig. 

Vil du redigere noget ved det videoklip, du ser, kan du enten højreklikke på skærmen, eller bruge de små knapper, der viser sig i højre bund af din video. 

Alternativ Software

SPlayer er et program, der kræver mange system resources. Det er altså ret tungt at køre. Vil man have noget mere lightweight kan man overveje VLC Media Player. 

Programmet fungerer som en simpel media player uden de ekstra systemkrævende features. VLC Media Player kan downloades gratis her.  

Konklusion

SPlayer er en ganske udmærket medieafspiller, der gør, hvad programmet lover. Med de ekstra muligheder for at bruge streamingtjenester såsom Youtube og Twitch fra programmet er det endnu mere brugbart. Derfor kan det kun anbefales.

Download SPlayer 4.6.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
883

Version
4.6.1

Tilføjet
07-11-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
51.5 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Sagittarius Tech Co., Ltd
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
883
Version
4.6.1
Tilføjet
07-11-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
51.5 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Sagittarius Tech Co., Ltd
0 0 1
100 kr

Afinstallering af SPlayer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SPlayer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SPlayer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SPlayer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.