Programmer » Multimedie » Film afspillere

GOM Media Player download

Medieafspilleren GOM Player kan downloades gratis her.

De fleste styresystemer har en præinstalleret medieafspiller på deres computer, men desværre er disse oftest begrænset i forhold til hvilke filformater, som de kan afspille. Derudover, så er der også ofte en begrænset mængde funktioner.

De ovennævnte er gode indikationer på hvorfor, at der blevet udviklet medieafspillere, som man kan vælge imellem. Medieafspilleren som vi kigger nærmere på i dag, er den roste og veludviklet GOM Player.

Gratis og funktionel

GOM Player er en fuldstændig gratis medieafspiller, som kan afspiller alverdens filformater, så man skal ikke frygte at sidde med en film, som man ikke kan se. Derudover, så understøtter GOM Player også ekstrem højopløsning, faktisk helt op til 4k.

Det er bl.a. muligt at tilføje og fjerne undertekster til ens film. Det er desuden meget let at gøre, da designprocessen utvivlsomt har haft brugervenlighed i tankerne under udviklingen.

Dertil er det også muligt at personliggøre undertekster bl.a. i form af skriftstørrelse og skrifttype. Overordnet er funktionerne lette at finde rundt i, og det kræver ikke, at man er knivskarp til computer.

Formidable lyd

GOM Player understøtter som sagt utrolig høj billedkvalitet, men et fremragende billede er ikke meget værd, hvis lyden ikke er i orden. Heldigvis, så har GOM Player en fremragende og knivskarp lydkvalitet, som gør, at man fanger hvert eneste ord i filmen.

Det er selvsagt også muligt at rode lidt med lydindstillingerne, hvis man ønsker at personliggøre dem lidt. Med det sagt, så vil vi anbefale ikke at rode for meget med dem, hvis man ikke har den store teknologiske erfaring, da de mange funktioner umiddelbart er til for at skabe en unik atmosfære og lydoplevelse. En af de funktioner, som vi var mest imponeret over, var 3D-lyd funktionen, som gør at action scenerne bliver ekstra intense.  

Filunderstøttelse

Et godt billede og knivskarp lyd er ikke meget værd, hvis man ikke har mulighed for at udnytte den fordi en fil ikke er understøttet. Det er dog en unødvendig frygt hvis man har GOM Player som ens standardmedieafspiller.

Som nævnt i introduktionen, så kan GOM Player afspille alverdens formater, og man skal ikke føle sig begrænset. I vores test lykkedes det os ikke at finde et format, som GOM Player ikke kunne afspille. Det bedste ved det hele er, at uanset hvilket format som man afspiller i, så formår billed- og lydkvalitet at forblive fremragende.

GOM Player er desuden utrolig let og overskuelig at navigere rundt i, takket være den brugervenlige grænseflade.

Et lækkert design, som er let at finde rundt i

De fleste freewareprogrammer har mildest talt et skuffende design. Men det er ikke tilfældet med GOM Player. GOM Player har et ganske overskueligt design, hvor man let kan finde de funktioner, som man har behov for. Selv hvis man ikke tidligere har rodet med medieafspillere, så kan man hurtigt regne ud, hvor man finder de enkelte funktioner.

Selvom at vi er fans af designet, så er det selvfølgelig ikke sikkert, at I også er, og derfor kan vi glæde jer med, at GOM Player har en del valgmuligheder til personliggørelse af programmets grænseflade. Der er bl.a. omkring 10 forskellige skins, som man kan vælge imellem.

Det er utrolig let at skifte mellem de mange skins, og hvordan de ser ud, er meget varierende. Nogle af dem har et simpelt, men klassisk 90’er design, og andre er meget præget af den evig populære minimalisme.

Konklusion

GOM Player er en fremragende medieafspiller, hvis man ikke føler, at ens præinstallerende er tilstrækkelig. GOM Player kan stort set det samme som andre medieafspillere, og lidt til. Designet kan man heller ikke klage over, da der som sagt er gode muligheder for at tilpasse.

Alt i alt er GOM Player et fremragende bud, hvis man leder efter en pålidelig og veludviklet medieafspiller.

Download GOM Media Player 2.3.44.5306 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.328

Version
2.3.44.5306

Tilføjet
04-04-2011
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
12.7 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Gretech
gomsupport@gmail.com
Detaljeret information
Downloads
2.328
Version
2.3.44.5306
Tilføjet
04-04-2011
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
12.7 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
23-09-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Gretech
2 0 3

Afinstallering af GOM Media Player

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere GOM Media Player fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find GOM Media Player, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle GOM Media Player være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.