Programmer » Multimedie » Film afspillere

AVS Media Player download

Download AVS Media Player gratis her

Er du på jagt efter nyt software til fremvisning af dine medier?

Musik, film og billeder er alle sammen fantastiske goder, vi kan nyde i vores hverdag, men de kræver dog en ordentlig fremviser. 

Windows kommer i forvejen med software til disse formål, men typisk understøtter deres software ikke de mange underlige filformater, man kan støde på rundt omkring internettet.

Men et program, der kan dette, er AVS Media Player. 

Nyd film og musik i alle finurlige formater

Du har nok oplevet, at du har hentet et stykke musik eller en film ned fra internettet, men af en eller anden grund kan du ikke afspille det. Grunden er typisk, at mediet er kommet i et mærkeligt format, som din normale media player ikke kan afspille.  

Med et program som AVS Media Player behøver du slet ikke forholde dig til den kattepine. Programmet accepterer nemlig nærmest alle tænkelige image formats og video files i galaksen. Dette inkluderer Flac, M4A, OGG, AAC og mange flere. 

Audio files, film, billeder - det hele kan blive fremvist af ét enkelt program, så du behøver ingen mellemmand for at få dine medier til at virke. 

Udover den store kompatibilitet med de mange formater, kan du også bruge en Movie Theater setting, der ændrer lyden til den, man ville finde i en biograf. Det kræver dog lige, du ejer surround sound højtalere.  

Det er yderligere også muligt at lave et diasshow af dine billeder, så du flot og elegant kan vise dem frem til dem, der nu skulle være interesserede. 

Veludtænkt design med smag

AVS Media Player gør hverken for meget eller for lidt ud af programmets design. Ved start af programmet mødes du af den skærm, du typisk vil navigere rundt i. Her er knapper til at spole frem og tilbage, pause/spille, shuffle etc.   

Der er også en ret udførlig settings-menu, hvor du kan ændre langt de fleste facetter af programmets måde at arbejde og køre på. Men du kan dog ikke ændre programmets specifikke design.

Man skal desuden også forvente reklamer fra producentens andre programmer ved brug af programmet. Det må man forvente, når det er gratis, og heldigvis er det blot reklamer for deres andre produkter, og ikke en masse tilfældige ting, du ikke har brug for. 

Alternativ software

Vil man prøve en anden medieafspiller, er der rigeligt med kandidater at vælge imellem. Her vil vi fremvise en, som gang på gang har tilfredsstillet dens brugere. Programmet i omtale er VLC Media Player. I VLC Media Player får du en stabil og pålidelig media player, som kan udføre langt de fleste af de opgaver, du stiller programmet overfor. 

Du kan se videoer og film i mange forskellige formater, og dette gælder desuden også musik. Designet er ligetil og selvforklarende, så der burde der heller ikke være problemer. VLC Media Player kan downloades gratis her

Konklusion

AVS Media Player er en solid og pålidelig media player, der understøtter en lang række formater, når det gælder video og musik. Det gør det til en god kandidat for dig, der henter medier ned fra nettet, og får dem i mange underlige formater. Selvom Windows Media Player i dag kan mange af de ting, som AVS Media Player også kan, er det stadig et solidt stykke software, der virker hurtigt og upåklageligt. Derfor kan det kun anbefales.

Download AVS Media Player 5.0.3.133 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.252

Version
5.0.3.133

Tilføjet
28-01-2015
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
83 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Online Media Technology Ltd.
Detaljeret information
Downloads
1.252
Version
5.0.3.133
Tilføjet
28-01-2015
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
83 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
11-09-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Online Media Technology Ltd.
5 0 2

Afinstallering af AVS Media Player

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere AVS Media Player fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find AVS Media Player, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle AVS Media Player være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.