Programmer » Multimedie » Film afspillere

Ace Media Player download

Gratis download af det populære medieafspilningsprogram Ace Media Player

Hvis du er på udkig efter en videoafspiller, der indeholder alle de vigtigste funktioner, og som samtidig er brugervenlig, så bør du læse med her: Ace Media Player er en af de mest populære videoafspilningsprogrammer på markedet, og er let at komme i gang med samt understøtter alle de nødvendige mediefiler, som du kunne drømme om.

Er du blevet nysgerrig efter at læse yderligere om denne videoafspiller, kan du blive klogere på programmets mange funktioner og muligheder nedenfor.

Hvad kan Ace Media Player tilbyde dig?  

Ace Media Player er som sagt en videoafspiller, som giver dig muligheden for både at afspille Quicktime, Real Media, DivX og Windows Media-filer i ét og samme program. Derfor er Ace Media Player også en ganske praktisk medieafspiller, da du slipper for at skulle hente ekstra medieafspillere og codecs for at have alle typer af formater til rådighed, hvilket er en stor fordel ved denne medieafspiller. Når du har fået Ace Media Player installeret, vil du hurtigt opdage, at mange af de mere besværlige formater bliver lettere at håndtere end nogensinde, hvilket også er tidsbesparende for dig. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at downloade et populært program, der i bedste kvalitet kan afspille alle dine videoer og film. Det skal ikke være besværligt at hygge sig, hvorfor Ace Media Player er din bedste ven, når det handler om at kunne afspille filer uden det skal være besværligt.

Ace Media Player opfylder alle dine behov

Der er et utal af medieafspillere tilgængelige på internettet, men det er langt fra alle, der kan tilbyde dig de samme funktioner, som Ace Media Player. Med Ace Media Player er der ingen begrænsning, da programmet, som tidligere nævnt, understøtter alle de populære mediefiler, som du overhovedet kunne forestille dig at afspille. Ydermere følger Ace Media Player KISS-filosofien, som betyder ”Keep it short and simple”, hvilket på mange måder illustrerer hvilket program Ace Media Player er.

Programmet indeholder ikke smarte og svimlende menuer, men ikke desto mindre er programmet stærkt nok til at understøtte alle de populære medieformater, hvilket er det vigtigste. Brugervenligheden er helt i top, selv for de, der ikke har megen erfaring inden for IT. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at komme i gang med at benytte programmet. Selvom Ace Media Player er gratis og simpelt at benytte, er kvaliteten rigtig god.

En populær videoafspiller

At programmet er nemt at håndtere for den enkelte bruger, og understøtter alle de populære formater, har gjort Ace Media Player til en meget populær videoafspiller. Du slipper nemlig for at skifte mellem forskellige afspillere og du slipper ikke mindst for at installere dem. Ace Media Player indeholder alle de vigtigste funktioner og er ikke svær at komme i gang med selv med meget lidt IT-kendskab. Sagt med andre ord er Ace Media Player et program for dig, hvis du er på udkig efter et brugervenligt program, der er i stand til at afspille alle dine mediefiler i biblioteket. Måske kender du til problematikken omkring, at mange programmer blot understøtter ganske få filformater, og man er nødsaget til at installere flere programmer for ikke at være begrænset, men dette problem har du ikke med Ace Media Player. Der findes et utal af film- og videoafspillere på internettet, men hvis du er på udkig efter en afspiller, hvor du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt programmet understøtter netop de filformater, som du bruger mest, så er der ingen tvivl om, at netop denne medieafspiller er den rette for dig.

Alternative medieafspilningsprogrammer

Som tidligere nævnt, kan det være udfordrende at gennemskue, hvilken filmafspiller der er bedst at benytte, men det er der ikke et entydigt svar på. Det handler nemlig om, hvilke behov og forventninger den enkelte har. Det kan derfor være en god idé at undersøge markedet inden du downloader et afspilningsprogram for at finde et program, der passer bedst muligt til dig og dine behov. Men ikke desto mindre vil vi fremhæve programmet VLC Media Player, som et muligt alternativ til Ace Media Player. En af fordelene ved at downloade VLC Media Player er, at det også er et program, som understøtter alle tænkelige formater, men programmet er ydermere kendt for at være et hurtigt og effektivt med minimal ventetid, og vi kun kan anbefale at downloade denne filmafspiller. Men som sagt findes der et hav af programmer til filmafspilning og alle dem, kan du læse meget mere om i vores filmkategori på hjemmesiden. Her har vi anmeldt og testet en række af programmer til afspilning af film, hvor du kan blive klogere på, hvilket program, der passer til lige netop dig og dine behov.

Konklusion

For at opsummere, så er der ingen tvivl om, at Ace Media Player er et rigtig solidt, effektivt og populært videoafspilningsprogram, hvor du tilmed ikke skal have en eneste krone op ad lommen for at benytte det. Med Ace Media Player er der ingen begrænsninger, da programmet understøtter alle typer af filformater, hvilket er super smart, da du dermed slipper for at skulle downloade et utal af programmer for at kunne understøtte alle slags filformater. At programmet ikke har nogle begrænsninger med henhold til filformater, kan i sidste ende være ganske tidsbesparende for dig, men gør samtidig også, at programmet er nemt og effektivt at benytte for selv den mindst garvede IT-haj. Der findes et utal af medieafspilningsprogrammer på markedet, men Ace Media Player differentierer sig ved at kunne understøtte alle filformater. VLC Media Player kan fremhæves som et muligt alternativ til Ace Media Player, da det også er et program, der understøtter alle tænkelige formater samtidig med at det er hurtigt og effektivt.

Download Ace Media Player 2.8.398 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
19.748

Version
2.8.398

Tilføjet
16-02-2003
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7

Størrelse
3.3 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Gustosoft.com
sales@gustosoft.com
Detaljeret information
Downloads
19.748
Version
2.8.398
Tilføjet
16-02-2003
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7
Størrelse
3.3 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
15-10-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Gustosoft.com
3 0 16

Afinstallering af Ace Media Player

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Ace Media Player fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Ace Media Player, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Ace Media Player være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.