Programmer » Multimedie » DVD Brændere

ImgBurn download

Download ImgBurn på dansk gratis her, hvis du ønsker et lille, men meget brugbart program, til at brænde CD / DVD / HD DVD / Blu-ray med.

I dag findes der på markedet et udvalg af utallige programmer til din computer, som du kan vælge mellem. Du kan vælge mellem alt fra programmer, som har til formål at beskytte din computer og programmer, der kan hjælpe dig med at løse de mere praktiske gøremål. Men hvilke programmer har man egentlig brug for i hverdagen? Alle mennesker har forskellige behov og præferencer, når det kommer til computerprogrammer, og derfor er det mest væsentlige ved valg af programmer, at disse lever op til dine personlige forventninger. Med det store udvalg af forskellige softwares vil du næsten være sikker på at kunne finde noget, der passer til netop dig.

En programgenre der gennem tiden har gjort sig særligt bemærket, er multimediegenren. Her gemmer der sig nemlig et lille univers af interessante og sjove, men også praktiske programmer med smarte funktioner og flotte designs. Her kan særligt programmet ImgBurn være interessant at downloade for dig, hvis du altså er interesseret i et velfungerende brænderprogram til din computer.

Hvorfor downloade brænderprogrammet ImgBurn til din computer?

Vi lever i en verden, hvor teknologien gennemgår en rivende udvikling. Mange af de praktiske ting, som vi dagligt foretager os, foregår nemlig via vores computere, men det kan dog faktisk alligevel være en god idé at downloade et brænderprogram som for eksempel ImgBurn.

Med ImgBurn har du nemlig nogle forskellige muligheder, som du kan få stor gavn af, hvis du er interesseret i at sikkerhedskopierer dine vigtigste mediefiler, og altså gerne vil være på den sikre side. Selvom vi efterhånden har vænnet os til at have de fleste lyd- og videofiler liggende på vores computere, må vi alligevel ikke helt undervurdere de fysiske diske. Med et brænderprogram på din computer har du altså muligheden for både at lave sikkerhedskopiringer af vigtige mediefiler (herunder både lyd- og videofiler) til en fysisk disk, som du kan opbevare et sikkert sted derhjemme, og du har samtidig også muligheden for at brænde dine yndlingssange og yndlingsfilm til en disk, så de er klar til at blive medbragt til den næste feriedestination.

Et brænderprogram som ImgBurn kan altså benyttes med forskellige formål, og kan heraf særligt være med til at give dig en ekstra tryghed, når det blandt andet drejer sig om sikkerhedskopiering af vigtige mediefiler.

Hvilke funktioner har programmet ImgBurn?

Inden man downloader et program til sin computer, er det en god idé at have et overordnet indblik i, hvilke funktioner og features programmet har, så du nogenlunde har en idé om, hvad du kan forvente af programmet.

ImgBurn har en række forskellige funktioner, som du kan få stor glæde af, hvis du vælger at downloade programmet. Med blot få kliks har du muligheden for hurtigt at brænde billeder, mediefiler og herunder både lyd- og videofiler, der ligger på din computer til en fysisk disk.

Alt afhængig af hvilken type fil, du ønsker at lave en sikkerhedskopi af, kan du kan brænde dine udvalgte filer til forskellige diskformater. Her er der både tale om cd’er, dvd’er, HD-dvd’er og Blu Ray diske. Dette er et af programmets seks hovedfunktioner. Hvis du synes, at brænderprogrammet ImgBurn lyder interessant, kan du læse mere om programmet på udviklerens egen hjemmeside ved at trykke her.

Det er desuden også vigtigt at nævne, at programmet ImgBurn er gratis at downloade, da dette er en faktor, som mange inddrager i deres overvejelser, før de downloader et program.

God brugervenlighed

Brugervenligheden af et program har stor betydning for mange. En god brugervenlighed kan ses ved, at du hurtigt lærer at navigere rundt i programmets funktioner. På denne måde vil du naturligvis få det største udbytte af programmet. ImgBurn er et brænderprogram med funktionelle features, som du hurtigt kan lære at benytte dig af. Derudover hjælper ImgBurn dig med, at de sikkerhedskopiringer du laver, er af god kvalitet. Programmet brænder altså dine filer for dig, men kontrollerer på samme tid, at den disk, som du brænder dine filer ned på, er læsbar og i formidabel kvalitet. Dette sker ved, at programmet sammenligner den brændte fil med den originale fil, så du kan være sikker på, at dine sikkerhedskopiringer bliver lavet i god kvalitet. 

Tilgængelighed

Inden man downloader et program, er det naturligvis vigtigt, at programmet er kompatibelt med det styresystem, som du har på din computer. ImgBurn understøttes af Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og Windows 10, så hvis du ejer en computer med et af disse styresystemer, vil programmet ImgBurn være en oplagt mulighed.

Alternative programmer til ImgBurn, som du kan få glæde af

Hvis du ikke ejer en computer, der har et Windows styresystem, men stadig er interesseret i et brænderprogram, så findes der et stort udvalg af alternative programmer. Generelt er det også en god idé, at man skaber sig et overblik over, hvilke programmer der findes på markedet, og dernæst beslutter, hvilket programmet der passer bedst til dig. Et andet formidabelt brænderprogram, som også understøttes af computer med et Windows styresystem er Nero Free 9. Dette program er også et brænderprogram, som vi varmt kan anbefale, og det er desuden også gratis – ligesom ImgBurn. Hvis du særligt er interesseret i dvd brænderprogrammer, kan du læse flere anmeldelser af andre programmer ved at trykke her. Er du i stedet mest interesseret i et program, der fokuserer på at brænde cd’er i god kvalitet, så kan du læse en række anmeldelser af forskellige cd brænderprogrammer i vores CD brændere kategori.

Konklusion

Til sidst vil vi ganske kort opsummere, hvorfor brænderprogrammet ImgBurn måske er lige noget for dig. Først og fremmest er ImgBurn kompatibelt med Windows, så hvis du er på jagt efter et smart brænderprogram, og benytter en computer med det styresystemer, så er ImgBurn et oplagt bud på et godt brænderprogram. Desuden kan brænderprogrammet ImgBurn være noget for dig, der er på udkig efter et program, som hurtigt kan brænde filer til forskellige typer af diske. Programmet er velfungerende, brugervenligt og altså nemt at navigere rundt i for alle typer brugere.

Download ImgBurn 2.5.8.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
21.453

Version
2.5.8.0

Tilføjet
03-10-2009
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
LIGHTNING UK!
supportdeskform@gmail.com
Detaljeret information
Downloads
21.453
Version
2.5.8.0
Tilføjet
03-10-2009
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
02-06-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
LIGHTNING UK!
4 0 9

Afinstallering af ImgBurn

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere ImgBurn fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find ImgBurn, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle ImgBurn være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.