Programmer » Multimedie » DVD Brændere

Free Create-Burn ISO download

Download gratis Free Create-Burn ISO her, som er et stykke professionelt værktøj til brænding af data CD'er og DVD'er.

Free Create-Burn ISO gør det muligt for dig let at brænde CD-R, CD-RW, DVD+R/RW og DVD-R/RW direkte, eller lave ISO billeder direkte fra din computer, og brænde disse ned på en CD eller DVD.

Free Create-Burn ISO understøtter ydermere drag-and-drop, så det er meget nemt at komme igang med programmet, selv for brugere, der ikke er vant til den type programmer.

ISO-filer er nøjagtige billeder af optiske diske (harddiske, cd'er, dvd'er eller Blu Ray diske), der omfatter alle karakteristika for den oprindelige disk. Disse filer er især nyttige, hvis du ønsker at ændre din computers harddisk og ønsker at sikkerhedskopiere alle filer fra din gamle computer, så du kan geninstallere dem i et nyt drev.

Med dette gratis program kan du oprette ISO-filer fra enhver disk eller et sæt af filer/mapper på en nem og hurtig måde. Du behøver kun at vælge den disk, de filer eller mapper, du vil sikkerhedskopiere, og vælge en af ??mulighederne: Opret ISO, Burn ISO eller Burn CD / DVD.

Derudover kan du vælge mellem ISO og UDF formater, eller en kombination af begge. Programmet lader dig også vælge, om du vil brænde en CD eller en DVD, og dermed justerer programmets parametre sig i henhold til diskens tilgængelige plads. Hvis du bruger en re-writable disk, tillader programmet at du sletter disken, før du brænder på den, så der ikke ligger noget dobbelt eller ligger noget og fylder på disken. Hvis du sikkerhedskopierer et operativsystem, et reparationsværktøj eller en anden fil eller disk, som du har brug for at have adgang før opstart af din computer, så kan du gøre disken bootbar.

Programmet er meget let at bruge og virker hurtigt i almindelighed. Selvfølgelig afhænger hastigheden af dit system og din brænderenheds kapaciteter, samt på længden af de ??filer, du vil sikkerhedskopiere. Hvis du har vigtige data, du vil brænde ind i ISO-filer, så er dette program vil være meget nyttigt for dig.

Download Free Create-Burn ISO 2.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
29.737

Version
2.0

Tilføjet
16-08-2007
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
3.1 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
NB Software Development
support@nbxsoft.com
Detaljeret information
Downloads
29.737
Version
2.0
Tilføjet
16-08-2007
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
3.1 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
NB Software Development
2 0 14

Afinstallering af Free Create-Burn ISO

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Free Create-Burn ISO fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Free Create-Burn ISO, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Free Create-Burn ISO være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.