Programmer » Multimedie » Download af Multimedia

BlackWidow download

Download BlackWidow gratis her. Programmet er et populært stykke software til scanning af websites, der både kan bruges af eksperter og begyndere.

BlackWidow scanner/ripper websites. Det kan downloade hele websites for dig, eller blot udvalgte dele. BlackWidow er ikke begrænset til downloads, det kan opbygge siders struktur først og derefter downloade de udvalgte dele fra sitet.

Vigtigt at vide, før du downloader:
BlackWidow bruger en særlig network packet sniffer til at styre sin overvågningsfunktion NetSpy. Derfor indeholder installationen programmet WinPcap v4.11. Det er bydende nødvendigt, at du vælger at installere WinPcap når BlackWidow installationsprogrammet går igang, og du bliver bedt om at installere det. Hvis du ikke installerer WinPcap virker BlackWidow ikke.

Er det sikkert?
BlackWidow er fri for virus og trojanske heste. Hvis dit anti-virus program siger noget andet er det enten fordi du ikke downloadede den ægte kopi fra vores hjemmeside, eller der er en konflikt i byte sekvenserne der forvirrer dit anti-virus program. I begge tilfælde kan du roligt installere den ægte kopi, uanset anti-virus advarslerne.

Bruger programmet meget hukommelse og ressourcer?
Nej BlackWidow gemmer sine scanningsoplysninger i en database i din Temp mappe på din harddisk, og bruger meget lidt hukommelse og ressourcer. Du kan køre flere scanninger samtidigt.

Download BlackWidow 6 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.443

Version
6

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
2.9 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Softbyte Labs
Inquiries@sbl.net
Detaljeret information
Downloads
1.443
Version
6
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
2.9 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
23-07-2015
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Softbyte Labs
3 0 10
100 kr

Afinstallering af BlackWidow

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere BlackWidow fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find BlackWidow, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle BlackWidow være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.