Programmer » Multimedie » Diverse

Twitch Desktop App download

Twitch har udviklet deres egen skriverbordsapplikation. Du kan downloade den gratis her.

Hvis du ikke kender Twitch.tv, kan vi fortælle at det en streamingstjenester, hvor alle kan livestreame hvad end de foretager sig. Twitch.tv er gennem årene blevet den foretrukne og mest populære til livestreaming. Det undre os derfor ikke, at Twitch.tv har valgt at udvikle en skrivebordsapplikation.

Skrivebordsapplikationen virker på mange måder ligesom et typisk besøg til Twitchs hjemmeside. Du kan se din favorit livestream og chatte som du plejer. Forskellen ligger i, at applikationen virker umiddelbart langt hurtigere og mere responsiv. Du kan desuden også tilføje dine venner og holde øje med hvad hinanden ser. Derudover er der mulighed for at downloade mods og tilføjelser til diverse spil. Applikationen lokaliserer helt automatisk, hvilke spil du har installeret, som understøtter denne funktion.

I bund og grund er denne skrivebordsapplikation yderst veludviklet, og er meget brugervenlig at benytte. Den er overskuelig og fylder og kræver ikke det store af din computer. Ser du ofte Twitch.tv, så ser vi ingen grund til ikke at give applikationen en chance. Vennerne og dig kan desuden oprette jeres eget rum, hvor i kan chatte, videochatte eller spille spil sammen.

Download Twitch Desktop App 7.6 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.350

Version
7.6

Tilføjet
04-10-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
119 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Twitch Interactive, Inc.
Detaljeret information
Downloads
1.350
Version
7.6
Tilføjet
04-10-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
119 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
04-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Twitch Interactive, Inc.
3 0 2

Afinstallering af Twitch Desktop App

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Twitch Desktop App fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Twitch Desktop App, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Twitch Desktop App være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.