Programmer » Multimedie » Diverse

Java download

Download gratis den seneste version af Java til din PC her. Det er vigtigt, at have den seneste version installeret aht. din PC's sikkerhed og brugen af funktioner som f.eks. netbank.

Java er en kendt software som bliver brugt på mange forskellige hjemmesider og er en nødvendighed for at man kan kører forskellige applikationer på dem. Typisk bruges Java i veludviklede programmer, spil og diverse applikationer. Java benyttes på næsten en milliard computere over hele verden samt mobiltelefoner og TV.

Hvorfor er det vigtigt at installere Javas nyeste version på din computer?

Uanset hvad du laver på nettet, kræver stort set al aktivitet en Java installering. Uden at tænke over det bruger du dagligt programmer, der kører på din computer ved hjælp af Javas program. Java besidder to nøgle teknologier: Java Plug-in, der gør det muligt for applets at køre på de mest populære browsere, og Java Web Start, der udfolder alene stående applikationer på et netværk. Derfor er Java med andre ord et uundværligt program, til at levere underholdning og interagere med hjemmesidens indhold. Det er derfor et af de mest optimale programmer når du surfer rundt på nettet blandt andet hvis du vil spille spil, se video eller lytte til musik.

Udover at være nødvendig for at interagere på forskellige hjemmesider, er Java også en forudsætning for at holde din computer fri for virus og andre uvelkomne besøgende. Javas programmer bygger en mur, som holder ubudne gæster ude og som sørger for at du kan surfe rundt på nettet fuldstændigt sikkert. Java optimerer og forbedrer sikkerheden hele tiden, hvilket fører til en del opdateringer. Dette skyldes, at de fleste hackerangreb foretages på computere, der ikke har den nyeste opdatering og herved ikke er optimalt sikret i mod hackere eller virusangreb. Hvis du ikke har den nyeste Java opdatering installeret, kommer der huller i den mur af beskyttelse, Java har bygget. Det er gennem disse huller, at virusserne og hackerne tvinger sig adgang til din computer. Så selvom det er irriterende at få en påmindelse om nye opdateringer er det i sidste ende for din computers og dit eget bedste. Du kan blive meget klogere på Javas programmer på deres officielle hjemmeside.  

Opdateringerne er en nødvendighed

Java kommer som nævnt tidligere hele tiden med forbedringer, og bliver konstant opdateret. Udover af sikkerhedsmæssige årsager er disse opdateringer med til at optimere din computer, og de hjemmesider den besøger. Så for at få den optimale oplevelse og i nogle tilfælde for blot at kunne interagere på websidens indhold, er det vigtigt at installere den nyeste version af Java lige så snart den er tilgængelig. Du kan downloade den nyeste version af Java på denne side. Så hvis du ikke allerede har gjort det, så download den nyeste version med det samme.

Udover, at Java er med til at optimere din onlinesikkerhed med den nyeste version, er det også nødvendigt for at kunne bruge applikationer på nettet. Så der er kun fordele ved at installere den nyeste version. Java er ret omhyggelig med selv at minde dig om, at det skal opdateres.

Antivirusprogrammer som supplement  

Når du har installeret den nyeste version af Java kan du med fordel installere et antivirusprogram, da installeringen af den nye version ikke fjerner eventuelle virusser, som har tvunget sig adgang til din computer. Her kan et antivirusprogram komme dig til undsætning, da det kan hjælpe dig af med ubudne gæster ved at rense din computer. Java i sig selv er fuldstændig sikker og beskytter din computer hundredprocent, men kun hvis du har den nyeste version. Så vil et antivirusprogram blot være et supplement i kampen mod udryddelsen af malware, hackere og virusser, der har sneget sig ind på din computer før, at du fik opdateret den. 

Der er selvfølgelig en masse antivirusprogrammer, og det kan være svært at vælge hvilket antivirusprogram, der er det rigtige for dig. Du kan besøge vores antiviruskategori, som du finder ved hjælp af dette link. Hvis du ønsker mere uddybet information om antivirusprogrammer. Her kan du finde et utal af antivirusprogrammer, både gratis og købsversioner.

Uundværligt når du surfer på nettet

Selvom Javas funktioner primært er beskyttende og sørger for at holde din computer ren og lukket for fremmede, så er det ikke den eneste grund til at installere Java på din computer. Hvis du bruger din computer til andet end arbejde eller skole, måske til at streame TV, film og serier eller spiller online spil, er Java også nødvendigt. Uden Java kan du ikke redde prinsessen i Super Mario eller se din yndlingsserie på din computer. Så installér eller få opdateret Java med det samme, så kan du spille alle de onlinespil og streame alle de film og serier du kan komme i tanke om. Alt samme fuldstændig sikkert og i bedste kvalitet. Når du har installeret Java og allerede har reddet prinsessen for Mario og har spist alle ostene, uden at blive fanget af nogle spøgelser i Pac Man, mangler du måske et nyt yndlingsspil? Det kan du finde i vores spillekategori, hvor du kan finde alle de spil hjertet begærer og når du har Java på din computer kan du vælge lige præcis det spil du allerhelst vil spille, og gå i gang med et spil allerede nu.

Konklusion

For at opsummere, er Java et uundværligt program til din computer. Uden det, kan du hverken se TV, film og serier eller spiller online. Generelt kan du ikke kører forskellige applikationer på din computer uden Java. Din computer er heller ikke sikker og slet ikke rustet til at beskytte sig i mod virus og hackerangreb, uden en Java installering. Derfor er der kun fordele ved at installere programmet. Sikkerheden er enormt høj, hvilket skyldes de jævnlige opdateringer, der er med til at beskytte din computer endnu bedre. Derudover, er Java enormt brugervenligt og nemt både at installere og opdatere. Dette gør, at stort set alle computere og brugere kan være med. Hvilket er et kæmpe plus, da Java efterhånden er uundværligt når man har en computer. Med den nyeste Java opdatering er din computer altså både i stand til at interagere på forskellige hjemmesider samtidig med, at den er beskyttet mod alle former for virus og andre trusler. Derfor får Java en varm anbefaling herfra.     

Hvis du bruger en 64-bit version af Windows, så kan du downloade Java til 64-bit systemer her.

Ønsker du Java til Mac, så kan du downloade Java til Mac gratis her.

Download Java 8 Update 391 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
17.390

Version
8 Update 391

Tilføjet
07-06-2011
Kompatible systemer
Windows, Mac & Linux

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Oracle
Detaljeret information
Downloads
17.390
Version
8 Update 391
Tilføjet
07-06-2011
Kompatible systemer
Windows, Mac & Linux
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
03-11-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Oracle
5 0 8

Afinstallering af Java

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Java fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Java, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Java være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.